Rólunk

Üdvözlünk, kedves testvérünk!

Kozmikus utazók vagyunk, akik valaha Villás Béla-tanítványok voltunk. Elvégeztük a papi képzést, jó néhány tanfolyamot, jártunk a mester rengeteg előadásán az évek során.

Ahogy telt-múlt az idő, egyre több kérdés merült fel bennünk Villás Béla szellemi muníciójával kapcsolatban, ám ezeket a kérdéseket soha nem volt lehetőségünk a mesternek feltenni. Felfigyeltünk arra, hogy az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza nem nyitott a párbeszédre, a felemelkedett tanítványok kiközösítése ugyanakkor folyamatos, és az egész közösség számára homályos.

Ezt az oldalt nem azért hoztuk létre, hogy Villás Bélát és/vagy egyházát támadjuk, hanem azért, hogy

 • legyen helye az értelmes, nyitott beszélgetésnek, az egészséges kételynek és a kritikai hangoknak is (a gyűlölet ebbe természetesen semmilyen szín alatt nem fér bele!)
 • ne csak reklámízű propagandaanyaggal találkozzanak a Villás Bélát megismerni vágyók, hanem hús-vér emberek tapasztalataival is.

Testvérünk, ugyanakkor ne feledd! Semmit ne higgy el kétely nélkül abból, amit itt olvasol, viszont kérdezz – magadtól, a belső istenedtől – te magad is. Ne légy birka, ne istenítsd Bélát, de ne is gúnyolódj, gyűlölködj, ha negatív tapasztalataid voltak vele.

Láss tisztán, fény kísérjen utadon!

a kérdések Villás Béláról szerkesztői

villás béla

Reklámok

Rólunk” bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Kedves Ismeretlenek!
  .
  Felettébb furcsának tartom, hogy a Ti kilétetekről semmit nem lehet tudni. Nincs nevetek, nincs arcotok, még “álarcotok” sem. Ugyanakkor “nyilt levelekkel”, kritikákkal bombáztok, és elvárjátok, hogy mi névvel jelentkezzünk be, és adjuk meg azt is, hogy Villás Bélával milyen kapcsolatban állunk.
  Ezt én nagyon tisztességtelennek tartom. Mindenkinek szive-joga, hogy “véleménye”, sérelme legyen bárkivel kapcsolatban.
  .
  Béla vállalja önmagát, évtizedek, óta estéről-estére kiáll közösségek elé, visszatérően. Lehet vele egyetérteni vagy nem, le is lehet maradni. Béla is egy ember, ha nem az lenne, nem született volna le a Földre.
  De becstelen dolog “toborozni” ellene, és az ügyeibe kivül állóként beleavatkozni. Akinek személyes sérelme van, legyen annyi tisztesség benne, hogy személyesen tisztázza a problémáit.
  A honlapotokat pedig – anélkül, hogy itélkeznék – gusztustalannak tartom, különösen akkor, ha “tanitványai” voltatok Bélának.
  Gondolom, hogy a honlapon elcsevegett problémátok csak egy néhány sértett embernek fájnak.
  .
  Ha tisztességesen akartok eljárni, legelőször is adjátok meg a kapcsolat rovatban a neveteket. Ennek az egésznek olyan “kommunista, pártállami ize van”, a névtelen feljelentgetések világából.

  Kedvelés

 2. bizonyára az a körülbelül 5 emberke lehet a szerkesztő, akik mellette voltak csak összevesztek a forinton 🙂 Béla elátkozta Bence fiát, mert Bence nem szerette volna tartani a kapcsolatot tovább apjával , és Bélát az is zavarja , hogy a legidősebb fiát Bélát és testvérét nem tudja már irányítani, mert megjött az eszük, hogy ez nemcsak hogy nem mester, de apa sem és nincs vele értelme tartani a kapcsolatot semmilyen szinten. Bálint fia ugyanolyan agresszív pénzéhes temperamentummal rendelkezik mint Béla, éppen ezért van az oldalán és kapcsolatukat mi sem tehetné színesebbé, mint a havonta vásárolt személygépjárművek. Előbb a saját háza táján kellene rendet raknia, mintsem más emberek házirendjét felborítani, Volt feleségeit, gyermekeit semmilyen szinten nem támogatja. Minden nap másik nője és autója van, nem is értem, hogy valakinek hogyan fordulhatott meg a fejében, hogy feleségül megy hozzá! Az se egészen normális, aki őt hallgatja, de az végképp nem, aki hisz is benne. Minden amit átélnek a tréningek és tanítások során hallucináció a Bács Zoltán által kotyvasztgatott “gyógynövények” hatására

  Kedvelés

 3. Nem értem a “háborgásokat” Zsolesz és Varga Júlia részéről! Miért is írom ezt?

  Béla mindig elmondja hogy “nézz bele az életembe testvérem”, rend van benne stb. amikor meg belenéz valaki(k) akkor ti támadtok,igen támadtok holott nincs az életébe rend remélem nem kell leírnom miért?! Nem lehet neki személyesen elmondani, mert nincs rá lehetőség (nem adott).

  Ti tudjátok mi az igazság vagy mint Júlia írta Béla kiáll minden este és vállalja magát?! vagy nem? mond valamit és nem tudjátok mi az igazság! Ő mond valamit és ti elhiszitek! NEM TUDJÁTOK HOGY AZT ÉLI E AMIT MOND!! nem elég ez a rengeteg hozzászólás, vakon hisztek neki? Nem az ő “tanítása” hogy a hit vak?? 🙂
  Köszönöm “Edinának” a hozzászólást, érződik hogy nem indulat beszélt belőle, avagy a FÉL-ELEM hanem bele láthatott az életébe, közelébe volt.

  Szeretettel Imitől 🙂

  Kedvelés

 4. Kedves Szerkesztők!

  Nagyon örülök a honlapotoknak,és nagy tisztelettel adózok amit csináltok.
  Már régen el-kellett volna indulnia egy honlapnak egy fórumnak,ahol fény derül Villás Béla kufárkodására.
  Remélem hogy több embernek fog kinyílni a szeme az igazságra,és többen fognak nyíltan beszélni,hogy mi is folyik az Árkádok Fényei alatt.
  Az igazságnak előbb vagy utóbb ki kell derülnie,és ehhez járultok hozzá ti kedves szerkesztők.
  Minden tiszteletem a tiétek! 🙂 🙂 :

  Kedvelés

 5. Béla tanitvanya név szerint balla erzsébet.ők a sötétséget szolgaljàk sajsàt börömön tapasztaltam.elvitem a lányomat gyógyítani a szemét és elöte àlitolag lélek tisztitàst csinàlt rajtam es a lànyomon.de pont fordítva lelekroncsolast csinàlt az utan jobban kelet volna erezni magunkat es roszabb lettmeg ronttot minket.ki égete a harmadik szemünket valami olajal nekem ki volt nyilva a harmadik szemem nagyon sok mindent érzékeltem a korulőtem lévő embereket erzésűket gondolatait stb.és a csak ràtis hogyforog előttem es a kék fényt is hogy áramlik ki belőle most màr nem de ő ezt nem tudta utâna montam neki ezt meg lepödöt és kérdezte meg mostis làtom mondtam neki halványan igen és egy kicsit le hidalt.azóta nem làtom ezeket.elel szologata magát felhívtam telefonon és azt monta hogy a tudás nem az ennyem volt kérdeztem akkor kié és nevetett és montam Azt a tudàst én szeresztem meg magamnak utàna csak magyarazkodott.ésle tagra a telefont.a lànyom se bírni azotta ez ez igasàg emberek pénz és sátán……… ha tud valaki segíteni nekünk kérem segítsen.ne menjen hozànyuk senki mert meg bánja végre kiderült az igasàg bélàrol.

  Kedvelés

Mesélj, mi van most benned?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s