Meg lehet-e vonni a hatalmat, a tudást bárkitől is?

Borbás János, Villás Béla egykori első embere a bizalommegvonásról:

Az erőről és annak megvonásáról rengeteg kérdést kaptam az utóbbi időben, így nem tehetem meg, hogy ne nyugtassam meg azokat, akiben az ilyen kijelentések félelmet keltenek. Bármely erőt, melyet avatással kap valaki, éppen annyira tud egy földi egó által motivált ember megvonni tőled, mint a járás, számolás, az olvasás, a biciklizni tudás képességét. Ha a szeretett fényével avató szellemi erők méltónak találtak és felemeltek, azt a világ összes sötétsége sem tudja feloldani! Ha pedig valaki, a szeretet és szabadság alapelveivel szembe menve megpróbálja elhitetni veled, hogy képes elvenni tőled bármilyen erőt, evvel a félelem és függőség programját helyezi el benned, azt úgy hívják, fekete mágus! Fordulj szeretettel felé, mosolyogj rá és gondolatára ragyogó fényeddel és tudd, egy olyan emberrel van dolgod, akinek óriási szüksége van a SZERETETRE!

A fentiek értelmezését rád bízom.

bizalom

Reklámok

Meg lehet-e vonni a hatalmat, a tudást bárkitől is?” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Hát persze,hogy meg lehet.
  Hiszen Ti magatok beszéltek,írtok erről nem?
  A mindenkori világban már nem egy hatalommegvonás történt,ilyen vagy olyan területen,vonatkozásban.
  Azt meg nektek kellene tudni a legjobban,ki kitől,miért és milyen alapon von meg ( vonhat meg..) valamit,valaki,valakitől.
  Ha udsz rá választ,ill. gombot varrni,tedd meg a nyugalom és a lehetséges félreértések elkerülése végett.
  Ez a minimum!

  Kedvelés

 2. Nekem azt írta Villás Béla, hogy visszavonja tőlem a Reiki avatást, amit adott. Ezután még sok Reiki tanfolyamot tartottam, és mindig leellenőriztem, hogy jön-e Reiki az avatottaim kezéből. És jött. Továbbá később beszámoltak a Reiki-s sikereikről, milyen változásokat értek el vele maguknál és másoknál, pl menstruációs fájdalmak nem jelentkeztek többet, marihuánáról leszokás, impotencia megszűnése, stb. Tehát Bélának nem sikerült visszavonnia az avatás képességét tőlem.

  Kedvelés

  1. Hogy vonhatna vissza olyat, amivel nem bír maga sem? Mint látod az Öreg dolgai nem működnek, miért gondolod, hogy bármit szabad megtartani tanításai közül? Alap szimbólumokat sem érti. Ezek után, hogy adhatod át az Öregtől kapott tudást? Szerencsére a Reiki nem úgy működik, ahogy VB gondolja.

   Kedvelés

 3. Latom regiek a bejegyzesek. Nem tudom barki nezi-e ezt az oldalt? Azert leirom az en velemenyemet Villas Belarol. En a youtube segitsegevel ismertem meg, senki nem ajanlotta, es senki nem beszelt nekem rola. Egyszeruen csak belehalgattam veletlenul egy eloadasaba. Meg kell mondjam nagyon felidegesitett, azonnal atkapcsoltam masra, de masnap viszont mar rakerestem….nos igy kezdodott. Termeszetesen en is vegigmentem az elso lelkesedestol kezdve, minden hullamvolgyon vele kapcsolatban. Megmondom, nem keves penzem latta karat. Azt mondom, mindenki halgasson a belso hangjara, o is ezt tanitja, az elso gondolatodra amit vele kapcsolatban ereztel. A gondolat elotti gondolatra. Keresd vissza ezt az erzest, es tudni fogod ki o. Az eredmeny dobbenetes.

  Kedvelés

 4. Nekem igen rossz volt az első benyomásom Villásról. Egy volt (“kiátkozott”) tanítványához jártam képzésre, akit elsőre szintén hiteltelennek találtam, és tőle hallottam, hogy ő Villás tanítványa, emiatt majdnem ott is hagytam őt, mert Villás annyira ellenszenves volt, ő viszont jónak mondta. De azért jó sok Villás előadást meghallgattam, köztük azt is, amiben éppen az én “mesteremet” szidta (nagyrészt jogosan) 😀
  A számomra legjobb “Villás” előadást egyébként Borbás János tartotta a rúnákról:ő hiteles volt – nem csoda, hogy Villás hamarosan “kiátkozta”.
  Nem kevés pénzembe került nekem is, sőt még szponzoráltam is valakit. Ráadásul én úgy jelentkeztem, hogy már megtaláltam az egyik Bardon könyvet Franz Bardontól, amit a “mester” copy-paste szinten plagizál, tehát én sem reklamálhatok 😀
  De ezek nem kidobott pénzek, nem elfecsérelt idők és energiák – ha tanulsz belőle. Én nem bántam meg.
  Emlékszem, a “mesterem” mennyire csalódott volt, hogy egy Agykontroll találkozón tartott előadása nyomán senki sem jelentkezett az ő képzéseire. Persze, hogy nem: egy igazán aktív Agykontrollos hallgat a belső hangjára.

  Kedvelés

Mesélj, mi van most benned?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s