Justin Mátyás így vált kitagadottá

Reklámok

Justin Mátyás így vált kitagadottá” bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Teljesen nem vagyok meglepődve, megtalálja a zsák a foltját, vagy eb a farkát? Ugyanazt csinálja, amit a hőn szeretett mestere, csak nézd meg a “JM166 – Jézus titkai” (meg a többi) videóját, aminél egyébként – a mesterhez híven – szintén le vannak tiltva a hozzászólási lehetőségek (nem véletlenül), mivel olyan témához nyúl, melyhez halvány köze sincs, nevetségesen kezdő, önelégült, önajnározó színészi alakítással, és zsíros hajjal. Nem sajnálom egyiket sem, megérdemlik a sorsukat, azt is amit kapnak egymástól, és amit még kapni fognak az élettől. Húsz év múlva egyikükre sem fogunk emlékezni, mert vagy eltűnnek a porondról, vagy eltüntetik őket a saját tanítványaik, vagy börtönben fognak csücsülni. Hallelujah!

  Kedvelés

 2. Kedves miki !
  1.) Az ítélkezéseidről csak annyit, hogy “Mindenki magából indul ki”, amikor másvalakit megítél. Azokat a dolgokat utáljuk másokban, amit saját magunkban utálunk tudat alatt. (Ez ősi népi felismerés, de a pszichológiai kutatások is ezt bizonyítják, sőt már Jézus is megfogalmazta : más szemében a szálkát, magunkéban a gerendát se vesszük észre.) Ennek tudatában olvasd vissza, milyen szavakkal illettél. Villás Béla is visszaolvashatja, hogy ő milyen szavakkal illetett, és akkor már tudni fogja, minek tartja magát tudat-alatt.
  2.) Sose neveztem mesteremnek senkit, ezért kérlek te se nyilatkozz így senkiről, hogy az én mesterem. Sok mindenkitől tanultam, … Mindenkitől lehet mit tanulni.
  3.) A hozzászólási lehetőség pedig azért van letiltva a videóimnál, mivel különben egész nap a gép előtt kéne ülnöm, és olvasnom az 552 videóm alatti hozzászólásokat. Az nem normális élet. Több évig rengeteg időt töltöttem vele.

  Kedvelés

 3. Ha pedig engedélyezem a hozzászólást, viszont nem olvasom el az abban írt kérdéseket, és nem válaszolok rájuk, … akkor szintén kiakadnak egyesek, … ez a tapasztalatom. Szóval tök mindegy mit csinálok, mindig lesznek elégedetlenek. Persze név és arc nélkül ítélkeznek (ahogy pl te is, kedves miki). Vannak akik csinálnak valamit, … és vannak akik pedig ülnek és ítélkeznek, a helyett hogy csinálnának valamit. Mutass példát, csináld jobban azt amit leszólsz.

  Kedvelés

 4. Írtál a hajamról is 🙂 … Nos, aki azt figyeli egy Spirituális videóban, hogy milyen a haja annak aki beszél, … azt sajnálom 🙂 . Jézus biztos mindig csak frissen mosott hajjal volt hajlandó megjelenni az emberek előtt, … sőt fújt rá egy kis hajfényt is, hogy szépen csillogjon, ahogy fújja a szél. 🙂

  Kedvelés

 5. Röviden, Béla is ember. Megértem ha valaki nagyon szőrszálhasogató akar lenni, valami kivetni valót csak talál – a “legjobb” helyeken is. Én mindig az tartom mindenek előtt mérvadónak hogy százalékos mértékben miből mennyit képvisel az adott személy, csoport, filozófia vagy vallás , stb. stb. Ez egy szemlélet…

  Mátyásra térve, (már bocs hogy tegezlek) sok jóval nem szolgálhatok. Nekem sem most nyílt ki először a spirituális csipám, már évek óta belefutok egy-egy videódba és mindig lehangol hogy ilyen balfaszok is vannak.
  Nem sértegetni kívánlak de szerintem az ilyen emberek inkább csak elriasszák… Mondok egy egyszerű példát:
  Ha a spirituális világban, kis-nagy hazánkban csak ilyen emberek lettek volna vagy lennének a palettán, az hét szentség hogy az életben elkerülök nagy ívben mindenkit aki ilyen “spiri-halu”. De hát szerencsére nem csak olyanok vannak….

  Még egy szösszenet úgy az egész spirituális világról:
  Szép jó dolog a spiritualitás, szerves részét “kéne” képezze az életünknek. De! Én azt mondom hogy az élet még mindig többről szól. Aki meg nőies túlhumán szépelgéssel, simogassuk egymást egész nap, stb.-vel töltené az életet “spirituális tevékenység” címszó alatt, pláne férfi létére azzal elmondom mi a helyzet : Derogál a lapát!
  Én kérek elnézés Mátyás hogy úgy állítok valamit rólad hogy igazából faszt sem tudok rólad. De! Vannak olyan dolgok amik egy pillanat alatt lerínak az emberről, ez biztos állíthatom. És rólad kedves Mátyás már az első pillanatok óta lerí ( legalább is számomra ) hogyha odaállítanának hogy egy 2x2m-es 100méter hosszú árkot ássál ki, akkor sírva fakadnál az első kőnél ami elakaszt. Előre is elnézést a profán őszinteségemért …

  Na Áldás-Békesség!

  Kedvelés

 6. Kedves Demeter, a hozzászólásodból az látszik, hogy a videóimat amiket láttál (vagy belenéztél) , azokat félre értetted, … engem pedig nem ismersz. Sok kemény fizikai munkát végeztem, 5-6 harcművészetet tanultam (attól függ hogy a boxot is ide soroljuk-e), kisgyerekkoromban apám minden nap legalább 1-szer szíjjal úgy megvert, hogy piros csíkok borították a testem, mégse csináltam sose azt, amit ő akart, … és hogy mi minden mást csináltam még végig e inkarnációmban, azt hosszú lenne leírni.
  Kedves Demeter, mindenki magából indul ki, amikor másvalakit megítél. Azokat a dolgokat utáljuk másokban, amit saját magunkban utálunk tudat alatt.

  Kedvelés

 7. Kicsit belehallgattam Matyi vlogjába. Ennek a fiúnak sürgősen szüksége van valami vezetőre. Vb kicsit lekorlátozta szegényt és még nem tudott kitörni. Matyikám akkor jársz a legjobban, ha már a múlt megtagadott téged,akkor te is megtagadod azt. Minden olyan dolgot törölj az életedből, amit VB-től tanultál.
  JM166 alapján nincs lövésed sem a lelkedről, így azt szádra ne vedd.
  Amúgy teljesen tiszteletre méltó,hogy ilyen sok szívás után ki mersz állni és megosztani a nézeteid,még akkor is ha néha kicsit megmosolyogni valóak.

  Kedvelés

Mesélj, mi van most benned?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s