Egy újabb tanítvány esete Villás Bélával

Kedves Testvérem!

Hogy, kapd be a f…m Villás Béla! Ez volt az első gondolatom Veled kapcsolatban ma, azaz 2015. szeptember 11-én. Ha ma személyesen összefutottunk volna, akkor hirtelen felindulásból ezt vágtam volna az arcodba. Hogy miért?

A történet ott kezdődik, hogy kb. egy éve az egyik előadásodon az egyik néző által feltett kérdésre adott válaszodat közzé tettem a saját YouTube csatornámon. Nem összevágva, a teljes választ az elejétől a végéig. Tettem azt annak tudatában, hogy akkortájt több előadásodon is elmondtad, hogy az igehirdetéseid szabadon felvehetők és terjeszthetők. Aztán pár hónapja láttam, hogy a videót szerzői jogokra hivatkozva letiltatta az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza. Akkor nagyívben letojtam a dolgot, gondoltan egy videó jobbra vagy balra nem oszt nem szoroz. Na igen ám, de ma szembesültem vele, hogy szerzői jogok miatt letiltatott videó egyéb restrikciókat is von maga után, többek között: a csatorna megbélyegzése a „nem megbízható” jelzővel, 15 percnél hosszabb videó feltöltésének tiltása, stb. Szóval büntit kaptam a YouTube-tól. Ez a bünti meghatározott ideig a videó törlése után is él, ráadásul még a feloldáshoz el kell végezni valamiféle virtuális Szerzői Jogi iskolát is. Vagy esetleg pedálozhatnék neked, hogy vond vissza a bejelentést. Nem teszem. Le..arom.

Kedves Béla! Ezzel a szerzői jogi letiltással azt állítottad a YouTube-nak és a csatornám nézőinek, hogy én jogszabályt sértettem. Nem sértettem. Mikör közzé tettem a videót még azt hirdetted, hogy szabadon felhasználható, utólag változtattad meg úgymond a licencelését. Gondolom nem kell emlékeztetni rá, hogy mit szoktál mondani az előadásaidon a visszamenőleges hatállyal meghozott törvényekről. De az általad oly sokat emlegetett Mózes példája jobban illik ide: miután 40 nap alatt kitörpölted az igehirdetéseidről készült videók új licencét, leballagtál a hegyről és rohantál Brüsszelbe a jogaid érvényesítésére.

Ez van Testvérem. Elbuktál. Elbuktál jogilag is és most már elbuktál mint tanító is.

Mindazonáltal köszönöm az eddigi tanításaidat. Ami nekem szólt megtartottam, ami nem azt elengedtem és ezúton Téged is elengedtelek.

Reklámok

Egy újabb tanítvány esete Villás Bélával” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Azt nem értem, bizonyos szint felett, hogy hihettek még bármit is el? Mert gyerekként ok, de a hhírek, a média, a világ hazudik, ez köztudott, mindent irányítanak. Miért lenne a Bála kivétel? Mert Ő azt állítja? Jaaaa…

  Kedvelés

  1. Nem a tanítvány a hülye…
   bár aki egy ilyen, első ránézésre is taszító szektavezérnek bedől, annak sok esze nem lehet.
   Ez a villás egy szociopata. És amiért gyűlöletes: lejáratja a spiritualitást.
   Lesz pofára esés, amikor rájön, hogy amilyen energiákat ad, olyanokat is kap majd vissza.

   Kedvelés

 2. Az öreg inkább pszichopata,mint szociopata. De kétségtelen a személyiségzavar megléte. Alapvetően nem járatja le a spiritualitást, azt nyújtja a híveinek, ami kell nekik. Inkább az az izgalmas kérdés, hogy nekik miért elég ennyi.

  Kedvelés

Mesélj, mi van most benned?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s