9 furcsaság Villás Béla szellemi muníciójával kapcsolatban

Villás Béla magánéletét – színes nőügyeit és válását – nem tisztünk elemezni, gerinctelen húzás is volna. Viszont van néhány dolog, ami az általa átadott tudással kapcsolatos, és kételyt ébreszt a tanítványok jelentős részében. Kilenc ezek közül.

1. Villás Béla szerint minden mester hiteltelen.

Hazug csaló, dilettáns tévelygő vagy éppen a sötétség rabja. Mindegy, hogy hazai vagy külföldi szellemi tanítóról van szó, egyelőre még egyet nem tudott MEGNEVEZNI (igen, név szerint említeni), akit tisztelne Immánuel Jézuson kívül. Ítélkezni viszont annál többük fölött sikerült már.  Ilyenkor felmerül a kérdés: lehetséges, hogy Villás Béla az egyetlen hiteles spirituális mester az univerzumban?

2. Aki mesterré válik volt tanítványai közül, azokat kiutálja.

Riválisként tekint azokra a tanítványaira, akik a saját útjukat kezdték járni, és egyre sikeresebbek. Aki követi az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza életét, az jól láthatja, hogy az elmúlt években számos hozzá korábban közelálló embert átkozott ki (vonta meg tőlük a bizalmat), akik közül sokan ma is szeretettel, becsülettel végzik munkájukat szellemi berkekben. A legutóbbi ilyen eset egykori főpapjának, Borbás Jánosnak elűzése, ami tavaly októberben alaposan felkavarta a közösség életét. (Érdekesség: noha Jánost nyílt levélben tagadta meg, később a közösség előtt soha nem beszélt az okokról. Mondhatnánk, hogy kettejük ügye, de a nyílt leveleken keresztül az egész közösség bevonódott, és ettől a két embertől tanult éveken át mindenki, ezért a mi ügyünk is, ami a színfalak mögött történt.)

3. Állítja, hogy az örök, forrásenergiából származó tudásra emlékeztet minket, mégis a hatalom és a tudás megvonásával fenyegetőzik.

Elképzelted már, hogy ha gyermekedet megtanítod biciklizni, írni és olvasni, hogyan tudod elvenni tőle ezt a tudást, ha már nem szívesen segíted ezt a csemetét? A tudás, amelyre Villás Béla és a többi mester megtanít téged, már a tiéd, ő legfeljebb segít emlékezni. Hogyan is vehetné el mindezt tőled, csak mert – ó, hatalmas spirituális egó – megharagudott épp rád?

4. Béla gyakran sajátítja ki a tudást, amit “vett”, de ő maga senkinek sem fizet jogdíjat.

A mester gyakran hangoztatja, hogy a világ mely sarkában vásárolt magának tudást, amelyet azóta sajátjaként használ… és ad tovább. Árul pénzért. Béla felszentelt papjai kötelesek minden bevételük 10 százalékát leadni az egyháznak, és a szellemi vezető óriási patáliát csap, ha a jogdíj – a hivatalosan is jogvédett anyagaira – nem érkezik meg. Ehhez képest furcsa anomália, hogy maga Villás Béla senkinek sem fizet jogdíjat: még a modern Esszénus  Egyháznak sem, amelynek vezetője az angyalkommunikáció tanfolyam anyagát kidolgozta, vagy a RAI reiki csoportnak, amelytől az egyetemes reiki anyagát átvette. Ha már spirituális MLM-céget működtetünk, miért nem tesszük ezt fait módon, saját forrásaink felé is tisztelettel adózva? Persze valószínűleg azért, mert a többi mester “értéktelen”, lásd 1-es pont…

5. Béla előadásaiban rengeteg rasszista, antiszemita, homofób, nőgyűlölő kijelentés és rengeteg általánosítás hangzik el.

A mester valószínűleg nincs tudatában ezeknek, de érdekes figyelni rájuk, mert veszélyes agymosási kísérletek. Megdöbbentő, mikor arról beszél, hogy a fekete és fehér bőrű ember közös gyermeke nem csak “csúnya”, de gyökértelen, beteg és elveszett is. Hogy az eltérő kultúrák és rasszok tagjainak frigye a vér és a szellemcsalád megcsúfolása. Hogy a franciák, az amerikaiak, a szlávok keverék népség, igazi spirituális küldetés nélkül. Hogy a zsidók – és figyeld meg, mindig elmondja, hogy nincs baja velük, sőt tiszteli őket, ami már gyanús – Jahve sötét aspektusát imádják, és Izsák egy sötét angyal által született, az első mesterséges megtermékenyítés során, és egy tál lencséért eladná testvérét a legtöbb zsidó. Gyakran beszél arról, hogy a homoszexuális emberek megszállás alatt vannak, a homoszexualitás nem természetes (majd egy alkalommal elmeséli, hogy mikor egyik kakasa a másik kakast hágta, kilőtte őket, mert ilyen ocsmányságot ő nem tűr a tanyáján), és vonja kétségbe homoszexuális embertestvéreink tisztaságát (miközben 2015 nyarától az Árkádia – talán üzleti megfontolásból – engedi az egynemű párok házasságát). Persze, más általánosításoktól sem riad vissza: hirdeti például, hogy a zöld szemű ember csalfa, velejéig gonosz és kihasznál mindenkit. Különös véletlen, hogy ez a felismerés azután született meg benne, hogy szakított vele a felesége melletti másik kedvese, Laura, akitől nem sokkal korábban született meg legkisebb, ma már 3 esztendős gyermeke. Vajon milyen személyes csalódások lehetnek a többi előítélete mögött?

6. Gyakran kaphatjuk Bélát félművelt, megalapozatlan, tájékozatlan kijelentéseken egyébként is.

Az természetes, hogy egy spirituális tanító egy sor olyan dologról beszél, ami a többség számára ellenőrizhetetlen. Béla ugyanakkor szeret nagy magabiztosan a “tudós bácsik” dolgairól is szólni. Ő már tudja, hogy zsidó ember nem fertőződik AIDS-szel és zsidó orvos nem veti magát alá kemoterápiának, hogy az indiai többférjű kasztok nőtagjai kéjvágyból élnek fivérekkel egyetlen férj helyett, nem pedig azért, mert a szülők eladták egy egész családnak (mindez az ember több partner iránti egyidejű fogékonyságát hivatott bizonyítani, de persze ebben sincs vágyvezérelt gondolkozásmód).  A tudomány mellett a történelem és az irodalom világában is hasonló tájékozott, igaz, az előbbi szerinte minden esetben hazugság, az utóbbi meg “nem élő, valós dolog, nem tudsz a szemébe nézni a könyvnek”.

7. Érdekes, fejlődést ennek ellenére Villás Bélánál sem látsz.

Bár tapasztalatait kizárólag az életből nyeri, sok újat nem igazán hallasz tőle. Ha meghallgatsz egy 2011-es, 2012-es, 2013-as, 2014-es és 2015-ös előadást Bélától, nem sok új információval leszel gazdagabb. Remek szónok, ezt meg kell adni, de még a viccei sem változtak az elmúlt évek során, hát még ő maga… holott fejlődésnek, új megértéseknek mindig volna helyük. Vajon nem unja még, hogy mindig ugyanazokat a paneleket mondja el mindig? Ami nem fejlődik, az megfeneklik, és előbb-utóbbi hanyatlani kezd.

8.  Nem tudjuk, miért nem vállal már gyógyítást Villás Béla igazándiból.

Azt hihetnénk, azért, mert Béla ma már nem halat akar adni a népnek, hanem megtanítaná őket inkább halászni, hadd gyógyítsa magát mindenki a tőle megszerzett – és jogdíjak által többszörösen is megfizetett – tudással. Ugyanakkor viszont Béla sokat beszél arról, hogy egykor rezidens gyógyító volt, és miféle csodákat vitt véghez Immánuel Jézus nevében. hol vannak ezek a csodák ma, és miért nem tud a korábbiakról – Bélán kívül – senki?

9. Egyenrangú párbeszédre, konstruktív kritikára se élőben, se az interneten nincs lehetőség.

Béla azt tanítja, hogy nem több a tanítványainál, legfeljebb néhány dologban előttük jár az úton. Ennek ellenére csak a dicséretet veszi örömmel: a kritikát, még ha segítő szándékú is, elutasítja. Ledorongolja az előadásán nem a szája íze szerint kérdezőket, nem válaszol a levelekre (erre még büszke is), nem elérhető telefonon, a hivatalos Árkádia internetes felületeken le van tiltva a kommentelési lehetőség. Hiába mondja, hogy az előadások és tanfolyamok során személyesen megkereshető és “bárki a szemébe nézhet”, a valóságban ez a kilométeres sorbanállások utáni 2-3 perc beszélgetés nem elegendő az egyenrangú dialógushoz, ahogyan 500 fős papi csoportok képzése esetén sincs lehetőség bizalmas emberi kommunikációra.  Mi lehet ennek az oka amellett, hogy a sok ember egyszerre még több pénzt hoz a konyhára? Ahol nincs helye kritikának, ellenvéleménynek, ott nem rend van, hanem diktatúra, nem egész-ség, hanem fél-elem, és nem fény, hanem sötétség.

Advertisements

9 furcsaság Villás Béla szellemi muníciójával kapcsolatban” bejegyzéshez 50 hozzászólás

 1. Kedves fénytestvérem!

  A kedvesem is Villás Béla tanfolyamára jár, annak ellenére hogy próbáltam lebeszélni róla.
  Nekem nagyon nem jön be az előadói stílusa, lekezelőnek érzem. Lehet hogy nagy lexikális tudása van, de kevés megélést érzek mögötte. Nagy spirituális egót tapasztalok nála. Számomra nem hiteles sem mint gyógyító, sem mint oktató. Nagyon hajtja a pénzt ez az ember. Sajnos a kedvesem nagyon a hatása alá került.
  Úgy érzem hogy a kedvesem, csak a pénzét pazarolja erre az emberre, mert semmi újat nem fog tanulni tőle.
  fényüdvözlettel: Beney Éva

  Kedvelik 2 ember

 2. Egy ismerősömet konkrétan megerőszakolta. Lányok, akit felhív a lakására az legyen nagyon óvatos és ne fogadjon el tőle italt. Az az ember egy beképzelt patkány és elöszeretettel dugja a 18 éves lányokat miután érdekes módon összeestek egy pohár bortól.

  Kedvelés

  1. Miert nem ment el orvoshoz, megbizsgaltak volna es hivtak volna a rendorseget, aztan …… szerintem ez kamu. Gondoljuk csak vegig mennyi vesztenivaloja van, ilyet bevalalni ?!?! A Belanak van mit a tejbe apritani ha akarna annyi 18 eves not vasarol egy-egy ejszakara ahanyat csak akar. Ez kb. olyan mint a Michel Jackson fele humbuk.

   Kedvelés

 3. Kedves fórumozok!

  Csak röviden szeretnék én is hozzászólni a fenti témakörhöz. Igaz csak hallottam a dolgot, de furcsa mert az ember egy spirituálisnak mondott mestertől nem ilyen viselkedést vár el. A Béla Erdélybe volt egy barátjával, aki ingyen vitte mindenfelé. Egy idő után ez a jó barát ezt szóvá is tette, hogy azért kellene valamit fizetni is, mert drága az úti költség, de Béla nem volt hajlandó, ekkor szóváltásba keveredtek és össze is verekedtek. Szóval NO COMMENT.
  Ez az ember a színpadon szépeket és jókat mond, beszél a szeretetről, békességről, párkapcsolatról, de sajni mindennek az ellenkezőjét cselekszi meg, hát milyen MESTER az ilyen. Lehet-e ilyen embert követni és tőle bármit is tanulni?
  üdv. Amélia

  Kedvelés

 4. Kedves Fórumozók !
  Sok évvel ezelőtt találtam rá Béla videóira.Faltam őket, tetszett a stílusa, a rengetek információ.
  Voltam utána előadásán.A spirituális ütból engem a gyógyítás vonz. Bár már végeztem tanfolya
  mokat, úgy gondoltam, hogy ez lesz a” hiányzó láncszem”. Elvégeztem Angyaltanfolyamot, majd
  a teljes Szellemgyógyászatot /az árakat gondolom tudjátok, +az ország másik végéből utazás/.
  Gyakoroltam, de nem igazán jöttek az eredmények.Gondoltam bennem van a hiba. Telefonon
  megkerestem az Egyház néhány tagját, hogy valamilyen egyéni segítséget kérjek a gyakorláshoz.
  Ez nem sikerült.
  Jóval kevesebb videót néztem: ugyanazok ismétlése,állattartók gyalázása,cigizők megalázása,
  más tanítók lesajnálása. Az i-re a pont Balogh Béla minősíthetetlen lejáratási kísérlete volt.
  Azóta nem nézem.
  Hab a tortán: a nála több százezerért megszerzett okleveleket nem fogadják el.

  Üdv. Ági

  Kedvelés

 5. Sziasztok!

  Hozzám az jutott vissza nemrég, hogy Villás Béla konkrétan többször is megverte a volt feleségét, Blanár Andreát. Ezért is váltak el. meg persze azért, mert csalta is fűvel-fával, például azzal a modellel, farkas Laurával, kitől gyereke is született. Nekem nem fér bele egy szellemi mesterről alkotott képbe az ilyesmi.

  Kedvelés

  1. béluskát csak a szex, a pénz és a nők érdeklik, erre rég rájöhetett volna mindenki… a fiait, akik normálisak elküldte isten hírével, de aki meglopta és megverettette azt pénzeli és támogatja. ennyit a nagy mesterről

   Kedvelés

 6. Az ember megtapasztal dolgokat és tovább lép, ezt tettem én is, bár a fentiek hitelességét nem tudom, de nem is érdekel,Azt kellene szem előtt tartani,hogy hol tartanak ma azok az emberek akik “huzamosabb ideig megvezethetőek” ,mert nem kötelező Bélát hallgatni,számomra jelzés értékű,hogy mennyire az illúzióba vannak süllyedve még mindig.

  Kedvelés

 7. Én nem ismerem személyesen Villás Bélát, csak videón keresztül. A magán életével, meg senkinek nem szoktam foglalkozni. A kérdésem az lenne felétek, hogy kit tudnátok ajánlani, mint szellemi vezetőt?

  Kedvelés

 8. Lui Padré, a Lajos a legprofibb, de azért az a furcsa, hogy a lepel alatt nem hord alsónadrágot, és sajnos lehet látni ahogy a lompos ficánkol. Ha megfordul akkor meg hátul szarfröccsös a lepel. A tandíjat le lehet dolgozni, folyamatosan keres takarítónőt.

  Kedvelés

 9. Elvtársak! Én mint az UFÓ Szövetség elnöke, Luci Ferkó Barátja. Köszöntsük a NAPOT Békével, a bolygónkon. Léttársam Fatima fiatal sugárzó szépsége adjon erőt rozzant testemnek, kéjrudamnak.
  UF, UF, UF

  Kedvelés

 10. Úgy látom, nagyon nagy a zűrzavar. Minden irányzat képviselői, szidja a másikat. Pedig mindegyik önjelölt vezetőnek megvan a maga hibája. A plágium, ezen a szinten, már természetes, néha még olyan régi fantasztikus regényekből is merítenek, amik már a feledésbe merültek. Csak valahol, valamikor hallottak róla az emberek, és elhiszik mint tant. Azt látom, hogy az egyházak itt is öncélúak, akárcsak nagy egyházak, és igyekszik minél jobban eladni magát a piacon. Ez nem lehet a megvilágosodás útja. Persze nem vitatom el a bizonyos szintű tudásukat, de sokszor az Isteni erő megcsúfolásának tartom amit néhányan művelnek.

  Kedvelés

 11. Ursula és Bubó doktor megnyitotta ingyen rendelőjét. Az adományokat személyesen Brúnónál, a tevepásztornál lehet leróni a bejárat mellett. Kizárólag jótékonysági alapon.
  Éljen Lenin!
  Holnap Mézga Aladáréknál lesz előadás. Adomány jelleggel.

  Kedvelés

 12. Figyelitek ezt a nagy-nagy cifraságot? Döbbenetes!
  Itt aztán pörög a tutti,meg a sejtelem. Ide jutottunk ? Óooo nem, csak ide juttattak.
  Kik? Hát az illetékesek. Ti másként gondoljátok és látjátok talán?
  Ha mégsem,akkor ideje ébredni! 🙂

  Kedvelés

 13. Kedves Fórumozók és a honlapot üzemeltetők!

  Már régebben készülök leírni gondolataimat, mert úgy érzékelem, hogy sok haragos és flegma hozzászólás van ezen oldalon is. Elolvastam minden hozzászólást és van amelyik kifejezetten elszomorít a tartalma és a stílusa miatt, valamint azon nevek miatt, mely alatt megjelennek a hozzászólások. Némelyik tök komolytalan, amilyen a mondandója is.
  Valóban elérkezett az idő, hogy lelepleződjenek a hamis spirituális vezetők, akik a lelkekkel kufárkodnak jó pénzért. Több írásban is jelezték, hogy jelenleg Magyarországon nincsenek hiteles tanítók, akitől tanulni lehet. Ki is a hiteles Tanító, majd belinkelek egy oldalt erről is meglátásom szerint.
  Sajnos nem azok, akik a videómegosztókon parádéznak szép számmal.
  Isten a tudást és a gyógyítást az egyszerű emberek kezében rakta le, azokéba, akiknek tiszta a szíve, mert ettől függ minden. Sokan akarnak gyógyítani és tanítani, de valóban ez lenne a feladatuk?
  A magyar embereknek elküldte Isten a Táltosokat, Ők Istentől kapják a tudást, Ők nem mutatkoznak tévében, videón, elszigetelten élnek közöttünk. Meg lehet őket találni, ha nagyon akarjuk.
  Aztán van egy Belső vezetőnk is, akire érdemes figyelni.
  Visszatérve Villás Bélára, elég elszomorító amiket írnak róla, már ha igaz a fele is.
  Talán a földi síkon megússza az elszámoltatást, de lelki síkon nem fogja, ezt a Villásnak is tudni kellene.
  Jaj a lelkekkel kufárkodó spirituális tanítónak, aki becsapja és félrevezeti tanítványait és teszi mindezt jó pénzért. Ha mindez igaz Villásra, ami itt kiderült róla, nemhogy gyógyítania nem szabadna, de még tanítania sem és szomorú, hogy ennyire pénz- és szexéhes ember.
  A környezetemben egyre másra buknak meg a hamis tanítók, próféták és ez így van jól.
  Én is jártam különféle tanfolyamokra jó pénzért, ma már nem teszem.
  Minden beavatást, amit ezen tanfolyamok után kaptam TÖRÖLTETTEM AZ ANGYALOKKAL véglegesen.
  A tudás ősidők óta bennünk van csak emlékezni kellene rá.
  Akinek viszont tanítóra van szüksége, az tényleg csak a HITELES TANÍTÓKTÓL tanuljon!!!
  Majd küldöm a hiteles tanító ismertető jeleit is.
  Legyen szép napotok.
  Fénnyel és szeretettel
  Fényküldött

  Kedvelés

 14. Küldöm mindenkinek, aki keresi az igaz tanítóját mesterét:
  Milyen egy Hiteles mester
  (segítség a spirituális útkeresőknek)

  Nagyon sokan hirdetik magukat nagy mestereknek, és tanítóknak manapság, de lássuk, hogy mi alapján tekinthető egy Mester hitelesnek:
  A két kritérium rendszer mindenképpen javasolandó
  1. Külső megjelenés:
  Kiegyensúlyozottnak és harmonikusnak tűnő személy,
  Ápolt külső jellemzi, nem követi a mindenkori öltözködési divatot,
  Lényéből árad a szeretet, a tisztaság, a megértés,
  Szeme és arca fizikailag és mentálisan is tiszta, sugárzik róla a valódi érzelem és intelligencia,
  Teste látványosan egészséges, arca tiszta és szabályos,
  A megjelenésével nem kelt félelmet,
  A szexuális kisugárzását nem veti be saját érdekeinek megvalósításáért.
  Jó humorérzéke van, saját magán is tud nevetni.

  2. Beszéde és mondandója:
  Gondolatai, szavai és cselekedetei összhangban vannak,
  Fogalmazása tömör, egyszerű, könnyen érthető, kerüli a bonyolult mondatokat, nem beszél gyorsan, amit mond, az tisztán tükrözi gondolatait,
  Nem ébreszt bűntudatot az emberekben,
  Nem befolyásolja tanítványai gondolatait, sőt egyenesen az önálló gondolkodásra és cselekvésre tanítja őket.
  Nem csak a nagy, nyilvános megjelenésekkor ad tanácsot, hanem bármikor fordulhatsz hozzá.
  Nem törekszik arra, hogy természetfölötti képességeit és tudását mindenáron bizonygassa,
  Tartózkodik minden felsőbbrendűségtől, nem színészkedik, kerüli a hatalmi drámákat,
  Saját elképzelései, irányvonalai vannak, ugyanakkor sosem venné semmibe a további vallási irányzatokat, kultúrákat, nem néz le más népet, embereket, csoportokat esetleg azok cselekedeteit, nem nevez meg embereket/csoportokat bűnbaknak, és soha nem uszít,
  Beismeri, ha nem ért valamihez, és azt is, ha téved, vagy hibázik,
  Nem tekinti magát angyalok, apostolok vagy éppen Jézus reinkarnációjának,
  Tanítványai maguktól csatlakoznak hozzá, senkit nem kényszerít a maradásra.
  Nem állít olyat, melyet nem is tapasztalt meg.
  Amikor tudását átadja, felhívja tanítványai figyelmét a visszaélési lehetőségekre, nehézségekre, – egyértelmű jellemzője, hogy olyan ismereteket ad át, melyek nélküle is használhatóak és alkalmazhatóak!
  Kerüli a nagy és nyilvános – reklámfogásokkal tűzdelt – “hittérítéseket”.
  Képes arra, hogy valakit elutasítson, ha azt nem tartja alkalmasnak még a tanulásra.
  Életével és munkásságával példát mutat mindenki számára.
  szeretettel és fénnyel:
  fényküldött

  U.I. még csak annyi kiegészítés, hogy van egy kínai bölcs mondás:
  Aki rossz embert követ, az rosszá válik, de aki jó embert követ az jó ember lesz.
  ugyanígy a Tanítóra is vonatkozik:
  aki jó Mestert követ az fejlődik, aki viszont Megélhetési Prófétát követ az ne csodálkozzon, hogy útja megreked…

  Kedvelés

 15. Kedves Bálna!

  Szívesen segítek neked, mert érzem benned a tanulás és a jobbítási szándékot.
  Kérlek írd meg, hogy hol rekedtél meg, milyen téren, mert így nagyon nehéz bármilyen tanácsot adni.
  Borsodban senkit nem tudok, A spiritualitás fellegvára jelenleg Budapestre koncentrálódik, ugyanis itt van az a réteg, amely meg tudja fizetni a borsos árakat.
  Én is egyedül tanulok, vannak könyveim és az interneten is sok jó dolog van.
  fényüdvözlettel:
  fényküldött

  Kedvelés

 16. Szépeket állítani,írni,vagy esetleg mondani-ami ugyebár nem teljesen azonos-lehet manapság.
  Szinte magát kínálják a ” lehetőségek”.
  A baj csak azzal van,soha nem tudható előre,ki lesz a VEVŐ és miféle oka van erre.
  Jól tudjuk,hogy a legtöbb keresgélőt elsősorban az érdekli,hogyan,miként tudna esetlegesen valami előrelépést tenni,az éppen számára fontos dolgokban.
  Tudjuk nagyon jól,hogy a jó egészségi állapot nem potyog csak úgy az égből,mert megtanultam,beszajkóztam néhány MANTRÁT,vagy amolyan ” meditációs imádságot “.
  Az is tudható,ha ilyenek valóban létezhetnének valahol,valamiért-no meg persze valamitől,valamiért működnének is,akkor nem lenne szükség a nagy tudást ajánló,segítőkész AKÁRKIKRE.
  Ha valaki valamit tud,ért,ráadásul egyértelműen,bizonyíthatóan működik is,akkor ki vele!
  Nem nagy ügy,hogy napjainkban szinte semmi nincs ingyen.
  Csak a profiton van a fő hangsúly. Ha nem így lenne,talán nem itt tartanánk napjainkban; nagyon sok tekintetben.
  Jó időben,jó helyen lenni-persze erre megfelelő adottságokkal-,mi tagadás’ a mai dolgok alapja.
  Igen,dolgokra gondoltam,mert ez a legáltalánosabb és érthetőbb.
  Egy dolog biztos. Átverni valakit,aki ugyan nem teljesen béna,értetlen,hanem inkább amolyan ” rászoruló” valamiért ( a meglehetősen bő skálát lehetne cifrázni,de itt nem teszem…). úgy tűnik nem nagyon nehéz.
  Hozzáértőknek meg főként nam az!
  Óvatosan csak tehát a mindenféle jóhiszeműnek tűnő,hangzatos, meggyőző(?) érveléseknek,stb.
  Mondani,állítani lehet sok mindent,főleg ha az valamiért lehetséges!
  Nem a név és az elért státusz a lényeg,hanem az emberiesség,meg minden ami ezzel összefér!

  Zsolesz

  Kedvelés

 17. Kedves fórumozó testvéreim!

  Találtam egy jó hozzászólást amit bemásoltam, ezzel egyet is tudok érteni, Miki néven írta:
  “igen… Még mindig nem szakadtatok el a mestertől, mert még nincs elég hatalmatok! Nehéz is a késtől megszabadulni, ha már egyszer hozzászoktatok és nem értetek máshoz. Bezzeg a Pápáról és a római katolikus egyházról másképp nyilatkoztok. Miért nem mondjátok ki, hogy a Pápátoktól akartok megszabadulni, de a jól tejelő tehenet meg akarjátok tartani?! A szomorú az egészben az, hogy ha sikerül is megszabadulnotok tőle, a mesteretek módszereitől nem fogtok, mert azok hozzák a kest! Viszont ha nem szabadultok meg a módszereitől, akkor meg előbb-utóbb benneteket is le fognak váltani újabb elégedetlen tanítványok, papok, vagy amit akartok… 22-es csapdája. Ez így fog folytatódni, amíg csak apró miszlikre nem esik szét az egész. Ugyanis minden kapzsi kalmárszellem uralta rendszernek ez a sorsa, csak diktatúrával lehet egyben tartani addig, amíg él a Nagy Vezető és csak egy Utódja van, aki leválthatja őt. Ti meg már többen vagytok. Hát, további jó szerencsét a játékhoz! Nagyon komoly és fontos játék ez, hiszen nincs elég elesett, szerencsétlen, nyomorgó ember a földön.”

  Kedvelés

 18. Nem tudom, hogy hányan követik ezt a blogot, és azt sem, hogy aki létrehozta követi-e a hozzászólásokat, érdemes lenne, mert ez lenne a visszaigazolás, hogy valami működik -e a gyakorlatban vagy nem.
  Azt érzékelem, hogy Villás Béla ellen fordultak a tanítványai, vajon miért is?
  Ennek az embernek nagyon jó érzéke van a pénzcsináláshoz, legyen az bármilyen területkör (előbb a kocsmák, most a spiri). Most még a spiris dolgok futnak, majd utána más irányban fog elfordulni. Jó tanítómesterei voltak, de nem a táltosok, hanem a zsidók. Aki jó infókhoz jut az tud váltani időben, hogy merre vegye az irányát.
  Apropó pénz. A pénz világát sokan misztifikálják. Kell-e a tanítónak, gyógyítónak pénzt kérnie vagy nem, ezt itt a nagy kérdés.
  Leírom a személyes véleményemet ezzel kapcsolatban:
  A pénzt nem az emberek találták ki, hanem a háttérhatalom emberei, aki jelenleg működtetik a világot.
  Az Istentől kapott tudással nem szabad(na) kufárkodni, DE: akkor a gyógyító, aki szolgáltatást végez az ne egyen??? Kedves fénytestvéreim ne legyünk álszentek, valóban nem kell 7 rend bőrt lehúzni embertársainkról gyógyítás fejében, de ingyen sem szabad adni, mert az emberek többsége amiért nem fizet, azt nem is becsüli meg a gyógyítást, tanítást, ez a megtapasztalás. Az ingyen dolgoknak ma nincs becsülete.
  Az okos telefonokért és értéktelen technikai kacatokért képesek kiadni több ezret, azért ami előbbre vinné az életét azért meg nem nagyon akar fizetni a legtöbb ember.
  Igenis fizessék meg és becsüljék meg az igazi Tanítót, Gyógyítót és Segítőt, de csak azt.
  Egy “szegény” gyógyító, tanító, segítő vagy fényküldött nem tud hasznára válni se magának, sem embertársainak és a világot sem tudja előbbre vinni a fény irányában.
  AMÍG A PÉNZ MŰKÖDTETI A MÁTRIXOT ADDIG MINDENKINEK FIZETNIE KELL, AZAZ AMÍG LÉTEZIK A PÉNZ, ADDIG ÁRAMOLTATNI KELL, KÜLÖNBEN EGYENSÚLYTALANSÁG LÉP FEL A RENDSZERBEN. DE AZON NYOMBAN AHOGY ELTŰNIK A PÉNZ A GYÓGYÍTÓ IS INGYEN TANÍTHAT, GYÓGYÍTHAT, DE CSAK AKKOR.
  Kedves fénytestvéreim lehet ingyen is tanulni pénz és oktató nélkül AUTODIDAKTA MÓDON.
  Legyen szép napotok.
  Fényküldött.

  Kedvelés

 19. En mar lassan 16 eve jarom spiri utamat,es mondhatom 280 fokot fordult a vilag bennem es korulottem,a legeslegjobb ertelemben amihez nekem Bela is ,,besegitett,,.Lehet ot szidni meg mindennek elmondani,de amig nem erti az ember hogy mirol beszel addig mondhat barmit.Az interneten levo rengeteg dologgal vigyazni kell mert a legtobbje felrevezeto.Viszont ha barki ismeri a Termeszet Alaptorvenyeit,akkor sokminden ertelmet nyeri a Lettel es a Vilaggal kapcsolatban.Igen hibat barkiben lehet talalni ,ha keresed meg is fogod….En tiszta szivembol halas vagyok mindazert amit az eletemtol kaptam,hiszen ezek segitettek hozza ahhoz hogy most ilyen vagyok es elem a csodas eletemet,amihez ez az ember is hozzajarult nem tagadom.Igen sok emberben el a tanulas vagya de az ilyen emberek adjak meg a ,,hogyan,, kerdesre a valaszt.Nembeszelve arrol,hogy csakis az tortenik veled amit te megengedsz,ennyi….

  Kedvelés

 20. Drága Fénytestvérek!Sok időtök van mások életével foglalkozni,mi lenne ha saját magatokat vizsgálnátok ilyen aprólékosan!Szerintem arról is volna biztosan mit mesélni!A FÉNY nevében talán nem így kellene nyilatkozni!Szeressétek egymást! Liza

  Kedvelés

 21. Aki istent, a fényt a megvilágosodást vagy felemelkedést keresi az nem fogja itélkezésben megtaláni. Ez az egyik. A másik pedig az hogy van egy sanda gyanum hogy ez a tökéletes mester hajkurászás abbol indul ki hogy azt hisszük majd az a tökéletes mester megtanit beavat felvilágosit felemel megosztja azt a várva várt titkot vagy csodát. …. amig itt tartunk addig be kell látni hogy nagyon nagyon messze vagyunk a felvilágosodástol és felemelkedéstöl stb. …. a felelösség és az ut a tiéd ….csakis a tiéd … és semmiféle mesteren nem mulik…. és minden és mindenki akivel az utadon találkozol a tanitod ….lehetne …….. és amig ezt nem igy van addig a joisten személyesen se tudna megvilágositani, …Ugye sokan ismerik a hasonlo hasonlot vonz törvényét? Azon is el lehetne gondolkodni hogy ki milyen tanitokat vonz be az életéb és miért? Az hogy Béla mit miért csinál az ö felelösége. Az hogy te mit és miért …az a tiéd. Ugyhogy nem értem a problémát.

  Kedvelés

 22. Villás mester rengeteg ember agyát átmosta a tanításai kárt nem okoznak némi haszna van ,tehát szélhámossággal nem vádolható .Aki felnéz rá szíve jóga a témának nem vagyok szakértője de vannak olyan közeli barátaim akik belső köréhez tartoznak vannak akik a szüleikre néznek fel van aki Istenre esetleg Orbán Viktorra és több ezren Villás Bélára ez van ilyen a világ :-)aki több száz milliót képes keresni ezzel a sz@rral és szinte bármelyik fiatal csinos tanítványát képes az ágyába vinni az tényleg megérdemli a mester megszólítást 🙂

  Kedvelés

 23. Sziasztok kedves sorstársak és Villás szakértők!

  Sokféle hozzászólás van és pro és a kontra is megjelent, hiába na a Föld nevű bolygónk erről szól.
  Van négy rassz (fehér, sárga, vörös és fekete) és sokféle inkarnálódás különféle rendszerekből és csillagokból. Ez is egy fajta kísérlet, ami a Földünkön zajlik mostanában. Sajnos Villás “mestert” marhára nem érdeklik az itteni hőbörgések, tovább folytatja a pénzszerzés magasztos útját. A tanítványai sem különbek. Aki Villástól tanult és tanul, az maga is olyan, mint a mestere csak javított változatban, vagy még olyan sem. Hogy nem okozott kárt, dehogynem, fizikálisan nem, de lélek szinten mindenképpen kárt okozott és okoz a tanfolyamaival, mert agymosást végez és megköt (magához köt lelkeket, hogy még több pénzt csikarjon ki belőlük).
  Szarral lehet pénzt keresni még most is, mert szar a mai rendszer is (piramis rendszer), vagyis korrupt és hazug, ehhez kellenek a rendszerfenntartók, papok és egyéb gyenge tanítványok…
  A Villás a pódiumon van, ezért foglalkoznak vele, különben senkit nem érdekelne, hogy létezik egyáltalán ez az ember, (aki agresszív és verekedős, megengedi az egyneműek házasságát, ágyba viszi a tanítványait stb.), de vajon ember azt ilyen, vagy lelki hulladék. Szerintem Ő egy szeretet és energia koldus, aki megvezeti embertársait.
  Régebbi írásokban meg van írva, hogy a Káli Yugában az ember elkorcsosul testileg és lelkileg, nagyon kevés ember marad valóban KRISZTUSI EMBER. Mindenki nézzen magában és magával foglalkozzon valóban, és ne a másik embert akarja megreformálni. Van egy lélekvezető és az JÉZUS URUNK, aki ennek a föld nevű börtönbolygónak a menedzsere és általa találunk ki a KÁOSZBÓL, ha nem késtünk már el vele…
  további szép napot nektek
  földangyal

  Kedvelés

 24. Förtelmesnek tudom csak nevezni,ami itt folyik ezért,vagy azért.
  Ne feledje senki,hogy tulajdonképpen mindenkinek igaza van a maga módján.
  De a mindenkinehez villás béla,meg én is hozzá tartozok talán…vagy nem?
  Abszolút igazság viszont teljesen máshol keresendő,no meg található.
  Kötve hinném,hogy azt itt bárki elmondta,feltárta volna.
  Ez nem rossz,nem jó, csupán nem ismerjük a teljes igazságot !!!
  Ahogyan van nappal és éjszaka, sötétség és fény,hideg és meleg szeretet és gyűlölet ( meg sok minden hasonló ), úgy van bölcs és elfogadható magyarázat is ,meg magyarázatnak nevezhető méltatlan bölcselkedés is.

  Áldás,
  Zsolesz

  Kedvelés

 25. A szeretet nem üzlet…. egy magasabb tudati minőség, állapot!

  Mi vagy ki határozza meg egy termék vagy szolgáltatás árát?
  Csak az anyag, az elme szabja meg, egy mázsa tűzifa, vagy egy kiló kenyér mibe kerüljön.
  Amennyiben elfogadjuk azt hogy minden az Isten, minden az energia, akkor a fa mindenkié, mégis ki adja el kinek, milyen jogon?
  Akkor vagyunk képesek megérteni ezt, ha átlátjuk az anyag az elme és az egó birodalmát! Azok értik ezt meg, akik tudják, megtapasztalták az anyag kapzsi, birtokló, korlátolt, bebörtönző sikolyát.
  A fény része az árnyék, ismeri annak természetét…. Az árnyék nem ismeri a fényt. Az árnyék nem képes arra, amire a fény. Az elme nem képes elfogadni azt hogy egy termékért vagy szolgáltatásért adományos jelleggel fizessen a vevő…. A vevő által isten mutatkozik meg tisztán, szabadon…. annyit ad amennyi jár, vagy éppen elég annak az emberi létezőnek…. Ez a gondviselés megnyilvánulásának szabadsága….. Mondja meg a „vevő” neki mennyit ér a valami….
  Amikor alkuszol egy piacon, ott az elme, aki felértékel és dönt, létrehozza az üzletet….. A szeretet azonban elfogadással áramlik, nem ítél és nem hoz döntéseket… túl van az elmén! A szeretet nem üzletel……! A szeretet nem üzlet…. egy magasabb tudati minőség, állapot!
  Az a spirituális tanító, gyógyító, aki pénzért adja a valamit, a „szolgáltatásait”, az anyagtól való….. Mit adhat az anyag annak, aki a belőle való szabadulást keresi? Az anyag meg akarja tartani magának a lelkeket. Annak, aki a mindenség atyjának a minőségét keresi, kutatja, az anyag nem adhat semmit….! Ezt csak az anyagon túli adhatja meg! Emberek közül csak az a minőség, aki közel áll a krisztusi tudathoz. Ő is csak ki nyilatkoztathatja, csatornaként működhet. Az anyag birodalmán túl van az igaz, tiszta tudás forrása, legyen az ige, bölcselet vagy gyógyító energia…. Vajon mi az ára annak a szolgáltatásnak, ahol a magasabb rendű tudat kinyilatkozik….. mit kérjen az a létező, aki erre képes? Érzed hogy ez megfizethetetlen…?Semmit nem kér…. hiszen az ő atyjától való, Ő adta, Ő az aki! A minden és a semmi….a kezdet és a vég! A fény és az árnyék. Azzá vált Ő Maga Mag-ja is.A létezők nem is tudják, Ő ott van köztük. Nem érzékelik, a láthatatlan birodalmakban tevékenykedik….. egó nélkül, csendes békében……Egy egy „véletlen” szerű pozitív hír, kisebb csoda, az ő munkája az emberi életekben…. Nincs örvendező tömeg, elismerés….. rajongó, áhítozó tanítványok, még milliós vagyon sincs…. S ez így tökéletes….
  A szeretet nem akar tanítani senkit sem…. főleg nem vár érte világi, királyi, császári érméket…..
  Csak az ego, az anyag az árnyék akar ilyesmit…..a fény magasabb természetű, még ha most ezt nehéz is elfogadni…..

  Siloám Neo
  2017.március 06.

  Kedvelés

 26. Siloám Neo!
  Nagyon értékes ,érdekes és mindenképpen pozitív értékűnek nevezhető, mondható megfogalmazás.
  Alig lehet benne negatívumot találni. A “krisutusi tudat” azért nem biztos,hogy egyedüli , vagy annak nevezhető… Nem is az szerintem , esetleg egyedi!

  Zsolesz

  Kedvelés

  1. Zsolesz!
   Igen igen….ez a “fajta” tudati minőség mindenkié, elviekben. Gyakorlatban nagyon keveseknek mutatkozik meg. Lehet hogy félreérthetően fogalmaztam… Ami viszont biztos, ezen a szinten már nem az üzletről szólnak a dolgok…. Ugyan akkor egyre több megélhetési, “mester” és “tanító” létezik….

   Kedvelés

 27. Kérdezze meg valamelyik bátor tanítvány, hogy hol volt az öreg 2012. dec. 21-én valójában.
  A csillagos ég látszódik a bunker ablakából, hat méter mélyről?
  Ez itt nem vicc.

  Kedvelés

 28. Az öreg Kadaceus kundalini tanfolyamot egy az egyben innen másolta. Tanítványok lapozzátok át. A fotókat kimásolta, szó szerint idéz belőle.
  Véleményem szerint ez el fog tűnni a palettáról nemsokára ez a képzés

  Gerhard H. Eggetsberger
  Csúcsformában ​mindig, mindenhol

  Kedvelés

 29. Az öreg a papi képzést is okosan összeollózta:

  Franz Bardon :Az ​igazi beavatás útja
  Franz Bardon :A ​mágikus idézés gyakorlata

  A lista hosszú,több könyv is van….

  Aki ezekbe beleolvas és mer kérdezni az öregtől, hamar rájön.

  Merített mindenhonnan. A fényhez véleményem szerit annyi köze van, hogy használja a fénymásolót:)

  Az Angyalkommunikációt , szellemgyógyászatot stb innen tanulta, itt kapott beavatást : h**p://www.rai.hu/
  Azért nem mondom, hogy fénymásolta:) mert ők lehetőséget adnak, hogy tovább add. Nem úgy mint az öreg. Ami hozzá kerül jogvédetté válik :))

  A RAI-tól azért távozott, viharos körülmények között mert hamar felismerte az öreg, hogy nagy ebben a lóvé és hát többet akart markolni.

  A tanítványok meg hamarabb összedobták a horvátországi nyaralóra, meg a bunkerre:)) mint amit kereskedéssel össze lehet szedni. Az öreg mondja: A legnagyobb biznisz a spiritualizmus! Biznisz éritek:))

  h**p://www.rai.hu/contents/hu/d172.html

  Itt a kiadványokban keressétek ki a nevét az öregnek.
  Hirdette magát már akkoriban is.
  Döge faluban lakott:) Dög-e 🙂 Ez csak szóvicc volt:)

  A papi képzésről a lányokat valóban nem veti meg. Kinézi a legszebbiket, és hát egy üveg borral elmennek kettecskén:)

  Az öreg a következőket mondja: 3000 évig vártam arra, hogy találkozzunk:)) Ezzel lehet csajozni?:)

  Eszembe jut még pár dolog, megosztom veletek.

  A szándéka egykoron lehet, hogy nemes volt. Ezt csak az öreg tudhatja. Így látom az öreget, ami az én valóságom.

  Kedvelés

 30. A régiek még emlékezhetnek, hogy a főpapok között nők is voltak. Az előző csapatot lecserélte, megint csak a pénz miatt. Igen nagy a fluktuáció az öregnél.

  A régi csapatból angyalkommunikációt tartanak a ‘lányok’.

  L. Rita egy kakukktojás a főpapok között, egy percre volt attól, hogy az öreg kitegye az ő szűrét is. Túlságosan sikeres túrákat vezetett 🙂 Ki kellett tölteni az űrt, amit egy másik főpap kitagadása okozott…

  Aki nosztalgiázni szeretne, és régi csapatról fotókat íme:

  h**p://www.gyula1.wbl.sk/1999—2005.html

  h**p://www.gyula1.wbl.sk/Karpataljai-korutazas-2007.html

  h**p://www.gyula1.wbl.sk/2008—2010.html

  h**p://www.gyula1.wbl.sk/2011—2015.html

  Amíg elérhető 🙂

  Kedvelés

 31. Már nem is titkolja :))

  “Működtetni kell az Oszták bizniszt is”

  h**ps://youtu.be/EkSh0o1ShOg?t=592

  Milyen bizniszt öreg? Várjál csak! Eszembe jutott:) a Spiritualizmus a legnagyobb biznisz:))

  Kedvelés

 32. Mesélek mégvalamit 🙂

  100 ember ül egy termemben, várják az öreget. Nem jön.. 🙂
  Szellemgyógyászat tréning, persze pénzbe nem kerül csak adományba, hogy a közös céljainkat meg tudjuk valósítani 🙂
  Khm:) Kivel közös célokat? Komolyan senki nem mert rákérdezni?:) Az a közös cél, hogy a szeretőknek tanyát, autót vásárolgasson?:) Meg házakat itthon és külföldön? Nem sajnálom én, Ű dolga:) Kérem kérdezzen már rá valaki, hogy mire megy el az adomány, legalább a nav:))))

  A kis kitérő után vissza az eredeti történethez. Tehát szellemgyógyászat…. Az öreg nem jelent meg! Nem sztárallűr, nem baleset… Epekő kérem szépen!! Majdnem kifordult a kocsijából fájdalmában…Irány a kórház, műtét. Még jó, hogy ott is van haver:)

  Pesten a képzésen lapit mindenki:) Nem merik elmondani. Levezeti más… Amit csak az öreg tarthat. De az öreg elmondása szerit ez az ember ilyenkor már a sötét oldalon állt, csak nem szólt …de azt megengedte,hogy 200 embert tanítson…

  Az epekő lelki okainak nézzen utána mindeni:) De legfőképp az öregnek kéne:)

  Minden megy tovább…Az elkövetkező előadásokon hangoztatja, hogy az epehólyag teljesen fölösleges az emberi szervezetben :))

  Következő szellemgyógyászat…

  Találjátok ki mi csúszik ki az öreg száján…:)))) Epekő műtéte volt:)
  Miközben ott ül ismét 100 ember, és arról beszél, hogy a rákot meg tudod gyógyítani ezzel a technikával.

  Viszont az epekő az ugye más:) Azt nem lehet előre érezni, energetikailag…

  Persze előadta a hattyú halálát mellé, hogy mennyit megy, meg mennyire túlhajtja magát:)

  Viszont ami még meglepőbb!!! SENKI!! Azaz SENKI nem állt fel a bárányok közül és ment ki, és mondta azt : “Húzzál már te innen, egy epekövet se tudsz MAGADBAN észrevenni” 🙂

  Pedig nem bonyolult, itt egy ember aki a szent pillantást tanítja:) ‘Szellemi’ erők állnak mögötte, velük csináltat meg ‘dolokat’. Egy epekő meg kifog rajta….

  Nem egy nagy kérdező volt az a csapat ott, az már egyszer biztos:)

  Kedvelés

Mesélj, mi van most benned?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s