9 furcsaság Villás Béla szellemi muníciójával kapcsolatban

Villás Béla magánéletét – színes nőügyeit és válását – nem tisztünk elemezni, gerinctelen húzás is volna. Viszont van néhány dolog, ami az általa átadott tudással kapcsolatos, és kételyt ébreszt a tanítványok jelentős részében. Kilenc ezek közül.

1. Villás Béla szerint minden mester hiteltelen.

Hazug csaló, dilettáns tévelygő vagy éppen a sötétség rabja. Mindegy, hogy hazai vagy külföldi szellemi tanítóról van szó, egyelőre még egyet nem tudott MEGNEVEZNI (igen, név szerint említeni), akit tisztelne Immánuel Jézuson kívül. Ítélkezni viszont annál többük fölött sikerült már.  Ilyenkor felmerül a kérdés: lehetséges, hogy Villás Béla az egyetlen hiteles spirituális mester az univerzumban?

2. Aki mesterré válik volt tanítványai közül, azokat kiutálja.

Riválisként tekint azokra a tanítványaira, akik a saját útjukat kezdték járni, és egyre sikeresebbek. Aki követi az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza életét, az jól láthatja, hogy az elmúlt években számos hozzá korábban közelálló embert átkozott ki (vonta meg tőlük a bizalmat), akik közül sokan ma is szeretettel, becsülettel végzik munkájukat szellemi berkekben. A legutóbbi ilyen eset egykori főpapjának, Borbás Jánosnak elűzése, ami tavaly októberben alaposan felkavarta a közösség életét. (Érdekesség: noha Jánost nyílt levélben tagadta meg, később a közösség előtt soha nem beszélt az okokról. Mondhatnánk, hogy kettejük ügye, de a nyílt leveleken keresztül az egész közösség bevonódott, és ettől a két embertől tanult éveken át mindenki, ezért a mi ügyünk is, ami a színfalak mögött történt.)

3. Állítja, hogy az örök, forrásenergiából származó tudásra emlékeztet minket, mégis a hatalom és a tudás megvonásával fenyegetőzik.

Elképzelted már, hogy ha gyermekedet megtanítod biciklizni, írni és olvasni, hogyan tudod elvenni tőle ezt a tudást, ha már nem szívesen segíted ezt a csemetét? A tudás, amelyre Villás Béla és a többi mester megtanít téged, már a tiéd, ő legfeljebb segít emlékezni. Hogyan is vehetné el mindezt tőled, csak mert – ó, hatalmas spirituális egó – megharagudott épp rád?

4. Béla gyakran sajátítja ki a tudást, amit “vett”, de ő maga senkinek sem fizet jogdíjat.

A mester gyakran hangoztatja, hogy a világ mely sarkában vásárolt magának tudást, amelyet azóta sajátjaként használ… és ad tovább. Árul pénzért. Béla felszentelt papjai kötelesek minden bevételük 10 százalékát leadni az egyháznak, és a szellemi vezető óriási patáliát csap, ha a jogdíj – a hivatalosan is jogvédett anyagaira – nem érkezik meg. Ehhez képest furcsa anomália, hogy maga Villás Béla senkinek sem fizet jogdíjat: még a modern Esszénus  Egyháznak sem, amelynek vezetője az angyalkommunikáció tanfolyam anyagát kidolgozta, vagy a RAI reiki csoportnak, amelytől az egyetemes reiki anyagát átvette. Ha már spirituális MLM-céget működtetünk, miért nem tesszük ezt fait módon, saját forrásaink felé is tisztelettel adózva? Persze valószínűleg azért, mert a többi mester “értéktelen”, lásd 1-es pont…

5. Béla előadásaiban rengeteg rasszista, antiszemita, homofób, nőgyűlölő kijelentés és rengeteg általánosítás hangzik el.

A mester valószínűleg nincs tudatában ezeknek, de érdekes figyelni rájuk, mert veszélyes agymosási kísérletek. Megdöbbentő, mikor arról beszél, hogy a fekete és fehér bőrű ember közös gyermeke nem csak “csúnya”, de gyökértelen, beteg és elveszett is. Hogy az eltérő kultúrák és rasszok tagjainak frigye a vér és a szellemcsalád megcsúfolása. Hogy a franciák, az amerikaiak, a szlávok keverék népség, igazi spirituális küldetés nélkül. Hogy a zsidók – és figyeld meg, mindig elmondja, hogy nincs baja velük, sőt tiszteli őket, ami már gyanús – Jahve sötét aspektusát imádják, és Izsák egy sötét angyal által született, az első mesterséges megtermékenyítés során, és egy tál lencséért eladná testvérét a legtöbb zsidó. Gyakran beszél arról, hogy a homoszexuális emberek megszállás alatt vannak, a homoszexualitás nem természetes (majd egy alkalommal elmeséli, hogy mikor egyik kakasa a másik kakast hágta, kilőtte őket, mert ilyen ocsmányságot ő nem tűr a tanyáján), és vonja kétségbe homoszexuális embertestvéreink tisztaságát (miközben 2015 nyarától az Árkádia – talán üzleti megfontolásból – engedi az egynemű párok házasságát). Persze, más általánosításoktól sem riad vissza: hirdeti például, hogy a zöld szemű ember csalfa, velejéig gonosz és kihasznál mindenkit. Különös véletlen, hogy ez a felismerés azután született meg benne, hogy szakított vele a felesége melletti másik kedvese, Laura, akitől nem sokkal korábban született meg legkisebb, ma már 3 esztendős gyermeke. Vajon milyen személyes csalódások lehetnek a többi előítélete mögött?

6. Gyakran kaphatjuk Bélát félművelt, megalapozatlan, tájékozatlan kijelentéseken egyébként is.

Az természetes, hogy egy spirituális tanító egy sor olyan dologról beszél, ami a többség számára ellenőrizhetetlen. Béla ugyanakkor szeret nagy magabiztosan a “tudós bácsik” dolgairól is szólni. Ő már tudja, hogy zsidó ember nem fertőződik AIDS-szel és zsidó orvos nem veti magát alá kemoterápiának, hogy az indiai többférjű kasztok nőtagjai kéjvágyból élnek fivérekkel egyetlen férj helyett, nem pedig azért, mert a szülők eladták egy egész családnak (mindez az ember több partner iránti egyidejű fogékonyságát hivatott bizonyítani, de persze ebben sincs vágyvezérelt gondolkozásmód).  A tudomány mellett a történelem és az irodalom világában is hasonló tájékozott, igaz, az előbbi szerinte minden esetben hazugság, az utóbbi meg “nem élő, valós dolog, nem tudsz a szemébe nézni a könyvnek”.

7. Érdekes, fejlődést ennek ellenére Villás Bélánál sem látsz.

Bár tapasztalatait kizárólag az életből nyeri, sok újat nem igazán hallasz tőle. Ha meghallgatsz egy 2011-es, 2012-es, 2013-as, 2014-es és 2015-ös előadást Bélától, nem sok új információval leszel gazdagabb. Remek szónok, ezt meg kell adni, de még a viccei sem változtak az elmúlt évek során, hát még ő maga… holott fejlődésnek, új megértéseknek mindig volna helyük. Vajon nem unja még, hogy mindig ugyanazokat a paneleket mondja el mindig? Ami nem fejlődik, az megfeneklik, és előbb-utóbbi hanyatlani kezd.

8.  Nem tudjuk, miért nem vállal már gyógyítást Villás Béla igazándiból.

Azt hihetnénk, azért, mert Béla ma már nem halat akar adni a népnek, hanem megtanítaná őket inkább halászni, hadd gyógyítsa magát mindenki a tőle megszerzett – és jogdíjak által többszörösen is megfizetett – tudással. Ugyanakkor viszont Béla sokat beszél arról, hogy egykor rezidens gyógyító volt, és miféle csodákat vitt véghez Immánuel Jézus nevében. hol vannak ezek a csodák ma, és miért nem tud a korábbiakról – Bélán kívül – senki?

9. Egyenrangú párbeszédre, konstruktív kritikára se élőben, se az interneten nincs lehetőség.

Béla azt tanítja, hogy nem több a tanítványainál, legfeljebb néhány dologban előttük jár az úton. Ennek ellenére csak a dicséretet veszi örömmel: a kritikát, még ha segítő szándékú is, elutasítja. Ledorongolja az előadásán nem a szája íze szerint kérdezőket, nem válaszol a levelekre (erre még büszke is), nem elérhető telefonon, a hivatalos Árkádia internetes felületeken le van tiltva a kommentelési lehetőség. Hiába mondja, hogy az előadások és tanfolyamok során személyesen megkereshető és “bárki a szemébe nézhet”, a valóságban ez a kilométeres sorbanállások utáni 2-3 perc beszélgetés nem elegendő az egyenrangú dialógushoz, ahogyan 500 fős papi csoportok képzése esetén sincs lehetőség bizalmas emberi kommunikációra.  Mi lehet ennek az oka amellett, hogy a sok ember egyszerre még több pénzt hoz a konyhára? Ahol nincs helye kritikának, ellenvéleménynek, ott nem rend van, hanem diktatúra, nem egész-ség, hanem fél-elem, és nem fény, hanem sötétség.

Reklámok

9 furcsaság Villás Béla szellemi muníciójával kapcsolatban” bejegyzéshez 229 hozzászólás

 1. A britek fele újra szavazna a Brexitről

  Csak 14 százalék bízik benne, hogy anyagilag jól jön ki az unióval való szakításból.
  Tovább

  Rényi Pál Dániel KÜLFÖLD december 3., vasárnap 20:29 196
  80 járatot töröltek Frankfurtban a heves havazás miatt

  A késő esti budapesti járat sem száll fel.
  Tovább

  Rényi Pál Dániel KÖZLEKEDÉS december 3., vasárnap 19:45 73
  Megállás nélkül gyártják az Erzsébet-utalványokat, egyetlen nyugdíjas sem maradhat boríték nélkül karácsony előtt

  2,7 millióból 2,5 már a Postánál van, éjt nappallá téve nyomják őket.
  Tovább

  Rényi Pál Dániel ÉLET december 3., vasárnap 19:09 240
  30 ember, aki bebizonyítja, hogy nem csak nálatok vannak nagyon para, random tárgyak a lakásban

  Világító zombikutya? Vécéző preparált mókus? Kisbárányt ölelő Jézus? Mind létezik.
  Tovább

  Karaj Kisasszony ÉLET december 3., vasárnap 19:03
  Megszűnik a hagyományos, visszaváltható szódapatron

  Január 1-én fejeződik be végleg a rendszerváltás.
  Tovább

  Rényi Pál Dániel TÖRTÉNELEM december 3., vasárnap 17:18 214
  Ragaszkodik uniós nyugdíjához a Brexit-kampányt vezető Nigel Farage

  “Miért szenvedjen a családom a kilépés miatt?”
  Tovább

  Rényi Pál Dániel KÜLFÖLD december 3., vasárnap 16:28 132
  Még a pótjáratról is lefelejtett utasokat a román TAROM légitársaság

  Hagyján hogy lerobbant a szombat esti bukaresti gép, a pótjárat indulási időpontját sem sikerült eltalálni.
  Tovább

  Rényi Pál Dániel UTAZÁS december 3., vasárnap 15:37 64
  Őrült kapusgóllal szerezte meg története első bajnoki pontját a kiscsapat, ráadásul a Milan ellen

  Sorozatban 14 meccset buktak, mielőtt Brignoli kapus felment fejelni a 95. percben.
  Tovább

  Rényi Pál Dániel FOCI december 3., vasárnap 15:10 19
  Guy Verhofstadt is aláírta a Momentum népszavazási kezdeményezését a civiltörvény ellen
  Szimbolikusan.
  Tovább

  Rényi Pál Dániel POLITIKA december 3., vasárnap 14:55 131
  Az amerikaiak szerint napról napra nő az Észak-Koreával vívott háború esélye
  HR McMaster, a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsadója azért elmondta, nem a fegyveres konfliktus az egyetlen megoldás.
  Tovább

  Horváth Bence KÜLFÖLD december 3., vasárnap 14:05 165
  Több ezren tüntettek a német szélsőjobboldali párt kongresszusa ellen
  A frissen parlamentbe jutott AfD ellen tüntetőket vízágyúval oszlatta a rendőrség.
  Tovább

  Horváth Bence KÜLFÖLD december 3., vasárnap 13:36 85
  Szél, Hadházy és Gémesi áll az LMP országos listájának élén
  A párt hétvégi kongresszusán fogadták el a sorrendet.
  Tovább

  Horváth Bence POLITIKA december 3., vasárnap 12:08 302
  Rohamosan fogynak a szerbek
  Kevés gyerek és elvándorlás: 2030-ra hétmilliónál is kevesebben élhetnek majd Szerbiában.
  Tovább

  Horváth Bence KÜLFÖLD december 3., vasárnap 11:43 81
  Felmondott Theresa May társadalmi mobilitás bizottságának minden tagja
  Úgy látták, hogy a miniszterelnök képtelen lépéseket tenni egy igazságosabb Nagy-Britanniáért.
  Tovább

  Horváth Bence KÜLFÖLD december 3., vasárnap 11:29 50
  Elképzelhető, hogy hónapok óta be volt drótozva Trump egykori tanácsadója
  Flynn olcsón megúszta a vádemelést, lehet azért, mert a nyomozók lehallgató berendezést adhattak rá.
  Tovább

  Horváth Bence KÜLFÖLD december 3., vasárnap 10:50 96
  Nagyon rossz hete volt az Apple szoftverfejlesztőinek
  Rég volt ennyi bug és elkapkodott javítás a vállalatnál, mint amit most egy hét alatt összehoztak.
  Tovább

  Horváth Bence TECH december 3., vasárnap 10:15 95
  Trump nekiment az igazságügyi minisztériumnak
  Az elnök nagyon nem boldog, hogy nyomozás folyik volt tanácsadója ellen, miközben Hillary Clintont futni hagyták.
  Tovább

  Horváth Bence KÜLFÖLD december 3., vasárnap 9:38 49
  457 védőnői állás betöltetlen Magyarországon
  A Védőnők Egyesület elnöke azt szeretné, ha megjelenne a védőnői bértábla.
  Tovább

  Horváth Bence EGÉSZSÉGÜGY december 3., vasárnap 9:24 100
  Összeterelték a kínai szórakoztatóipar legfontosabb szereplőit, hogy elmondják nekik, hogyan kell szocialista művészetet alkotni
  Több tízmillió követővel rendelkező popsztárok és Hollywoodot is megjárt színészek gyűltek össze a fórumon.
  Tovább

  Horváth Bence KÜLFÖLD december 3., vasárnap 9:10 120
  A CIA igazgatója levelében üzente meg az iráni Forradalmi Gárda parancsnokának, hogy ne támadjanak amerikai célpontokra Irakban
  Mike Pompeo szerint Kászim Szulejmani el sem olvasta a levelet.
  Tovább

  Horváth Bence KÜLFÖLD december 3., vasárnap 8:23 32
  Trump kiszáll az ENSZ menekültügyi világegyezményének előkészítéséből
  Újabb globális terület, ahonnan az USA inkább hátralép egyet.
  Tovább

  Horváth Bence KÜLFÖLD december 3., vasárnap 8:05 74 KORÁBBAN

  Minden vietnaminak magyarul kéne tanulnia, hogy értse, milyen ijesztő Soros György a Hírcsárdában
  erdelyip december 3., vasárnap 19:38 HETI HÍRADÓ
  Mészáros Lőrinc kamerái előtt gazdagodott, Balog Zoltán pedig kínaiakra cserélte a tibetieket. A megdöbbenés hete a 444-en.
  MIT KERES MAGA ITTEN?
  A holland miniszterelnök nem érti, mit keres még a Fidesz a Néppártban

  Rényi Pál Dániel december 3., vasárnap 18:40 POLITIKA 219
  Mark Rutte szerint rég nincs helye a magyar kormánypártnak a konzervatív pártcsaládban.
  BEVERT

  Fideszes jelölt nevével cimkézett tojásokat oszt a rászorulóknak a terézvárosi önkormányzat
  Rényi Pál Dániel december 3., vasárnap 18:15 ÉTEL 220
  Bajkai István azt mondja, saját pénzből vette a tojást, fene tudja hogy került az önkormányzathoz.
  LEKEVERT

  Liberális köcsögözték, komcsizták, migránsozták az Együtt aktivistáját, miközben rúgták és ütötték
  Rényi Pál Dániel december 3., vasárnap 17:37 BŰNÜGY 371
  A radikális Erő és Elszántság tagjainak adták ki magukat a támadók, akik egy keszthelyi szórakozóhely előtt támadtak.
  CUKI
  Brigsby Bear – Szünidei matiné

  Fodor László december 3., vasárnap 22:11 FILM 1
  Finom, puha, prémes emlék az idei Cinefestről.
  MEGSZÁLLÁS
  Terézváros engedte meg, hogy az oroszok lefoglaljanak egy csomó parkolót a Bajza utca környékén

  akiraly december 3., vasárnap 17:13 POLITIKA 90
  Ezt a nagykövetség egy fővárosi közgyűlési rendelet értelmében kérvényezheti, és kérvényezte is. A környéken lakók pedig szomorúan nézhetik az egész éjszaka üresen álló parkolókat.

  Kedvelés

 2. A rajongók utálták a számot, amire Seamus, a németjuhász vokálozott. Ennek ellenére még egyszer előkerült a dal, de ekkor már egy orosz agárral.
  Tovább

  Horváth Bence ÁLLAT december 3., vasárnap 12:41 77
  Szél, Hadházy és Gémesi áll az LMP országos listájának élén

  A párt hétvégi kongresszusán fogadták el a sorrendet.
  Tovább

  Horváth Bence POLITIKA december 3., vasárnap 12:08 302
  Rohamosan fogynak a szerbek

  Kevés gyerek és elvándorlás: 2030-ra hétmilliónál is kevesebben élhetnek majd Szerbiában.
  Tovább

  Horváth Bence KÜLFÖLD december 3., vasárnap 11:43 81
  Felmondott Theresa May társadalmi mobilitás bizottságának minden tagja

  Úgy látták, hogy a miniszterelnök képtelen lépéseket tenni egy igazságosabb Nagy-Britanniáért.
  Tovább

  Horváth Bence KÜLFÖLD december 3., vasárnap 11:29

  Kedvelés

 3. HOME
  PORN VIDEOS
  CATEGORIES
  LIVE CAMS
  PORNSTARS
  FUCK NOW
  COMMUNITY
  PHOTOS & GIFS
  +More Videos
  Hot Porn Videos In Hungary
  Sidechick SUCKS and FUCKS while on phone with her MAN!7:28HD
  Sidechick SUCKS and FUCKS while on phone with her MAN!
  485,531 views81%
  Bryci – Lace Lingerie (two cumshots)17:45HD
  Bryci – Lace Lingerie (two cumshots)
  1,774,913 views78%
  Sexy Cumshot Edging Part 15:11HD
  Sexy Cumshot Edging Part 1
  344,488 views87%
  BadMILFS- Busty Teen Joins StepMom For Threesome9:30HD
  BadMILFS- Busty Teen Joins StepMom For Threesome
  993,648 views72%
  Lucky Step Mom Nicole Aniston In Stockings Wants Slow Fuck35:18HD
  Lucky Step Mom Nicole Aniston In Stockings Wants Slow Fuck
  228,850 views73%
  czech streets 10625:58HD
  czech streets 106
  196,873 views78%
  +More Videos
  Most Viewed Videos In Hungary
  30 Women for 1 lucky Man – Czech Harem Orgy30:16HD
  30 Women for 1 lucky Man – Czech Harem Orgy
  6,140,608 views76%
  Caught my Sister’s Husband Smelling my Panties and Fuck him12:18HD
  Caught my Sister’s Husband Smelling my Panties and Fuck him
  3,282,372 views72%
  Grubby Step-Mom Nicole Aniston In Stockings Creampie44:31HD
  Grubby Step-Mom Nicole Aniston In Stockings Creampie
  1,681,803 views73%
  Insatiable hot babe ride big fat cock – anal creampie!15:29HD
  Insatiable hot babe ride big fat cock – anal creampie!
  1,999,224 views75%
  BLACKEDRAW I can’t help it, he’s so big in my ass12:00HD
  BLACKEDRAW I can’t help it, he’s so big in my ass
  2,437,891 views78%
  +More Videos
  Recommended For You
  Step brother grinding and cums on yoga pants step sister with penetration6:22HD
  Step brother grinding and cums on yoga pants step sister with penetration
  10.0M views76%
  Moaning cocksucker drain nutz with her mouth and lick up my cum-POV12:12HD
  Moaning cocksucker drain nutz with her mouth and lick up my cum-POV
  427,950 views77%
  The best awekening of her life!She gets fucked by big cock14:33HD
  The best awekening of her life!She gets fucked by big cock
  3,670,422 views75%
  Claudia`s real orgasm while fucking under shower7:56HD
  Claudia`s real orgasm while fucking under shower
  44,826 views92%
  Sexy bunny gets a treat – Miss Banana9:55HD
  Sexy bunny gets a treat – Miss Banana
  3,951,912 views79%
  +More Videos
  Recommended Category For You – Big Dick
  She can really suck a dick1:33HD
  She can really suck a dick
  315,709 views89%
  69 No Hands Deepthroat Blowjob ends with an Oral creampie | Cum in Mouth7:42HD
  69 No Hands Deepthroat Blowjob ends with an Oral creampie | Cum in Mouth
  858,224 views86%
  I Have a Wife VR 180 degree28:49VR
  I Have a Wife VR 180 degree
  85,602 views94%
  Boom-Boom-Boom music video3:12HD
  Boom-Boom-Boom music video
  414,928 views87%
  Fuck my face! – Miss Banana15:17HD
  Fuck my face! – Miss Banana
  893,258 views86%
  +More Featured Videos
  Featured Recently
  Recently Featured XXX Videos
  Amateur REAL FIRST TIME ANAL caught on Camera! @SukiSukiGirl Anal Virginity22:29HD
  Amateur REAL FIRST TIME ANAL caught on Camera! @SukiSukiGirl Anal Virginity
  209,589 views87%
  BUST – A Cumshot PMV3:36HD
  BUST – A Cumshot PMV
  27,131 views88%
  KarupsPC – Busty Kitana Lure Toys Twat6:53HD
  KarupsPC – Busty Kitana Lure Toys Twat
  4,669 views90%
  Hard nippled milf Kitty Cream from the UK loves to play6:10HD
  Hard nippled milf Kitty Cream from the UK loves to play
  55,378 views97%
  Fake Hospital Cock hungry oriental French chick gets deep pussy fucking11:02HD
  Fake Hospital Cock hungry oriental French chick gets deep pussy fucking
  206,492 views76%
  Full Service Shower Room60:47HD
  Full Service Shower Room
  47,829 views79%
  Babes – Black is Better – Sexy asian teen Marica Hase wants some black cock8:00HD
  Babes – Black is Better – Sexy asian teen Marica Hase wants some black cock
  37,265 views74%
  POVD Amazing bodied Uma Jolie pool time fuck in POV10:20HD
  POVD Amazing bodied Uma Jolie pool time fuck in POV
  108,957 views80%
  Doggystyle with the end face12:04HD
  Doggystyle with the end face
  317,879 views88%
  Gwen ASMR Licking and Sucking22:44HD
  Gwen ASMR Licking and Sucking
  104,978 views76%
  Busty milf pussylicks beautiful blonde teen10:00HD
  Busty milf pussylicks beautiful blonde teen
  22,869 views72%
  CELESTIA VEGA MASTURBATING ON STREAM14:58
  CELESTIA VEGA MASTURBATING ON STREAM
  71,961 views85%
  Dutch hooker trio cocksucking and riding10:00HD
  Dutch hooker trio cocksucking and riding
  11,091 views84%
  Big Natural TITS babe strips in the gym and gives you JOI!9:17HD
  Big Natural TITS babe strips in the gym and gives you JOI!
  21,245 views88%
  I Know That Girl – Curvy teen Alexis Adams show off her tits and bj skills8:00HD
  I Know That Girl – Curvy teen Alexis Adams show off her tits and bj skills
  31,600 views78%
  That’s a Good Boy38:42HD
  That’s a Good Boy
  135,035 views82%
  Blowjob and Rimjob licking ass and swallowing cum in the outdoors6:00HD
  Blowjob and Rimjob licking ass and swallowing cum in the outdoors
  21,920 views78%
  Small cock facefucks a cutie4:47HD
  Small cock facefucks a cutie
  268,456 views89%
  Petite Chubby Stepsister8:00
  Petite Chubby Stepsister
  65,901 views71%
  Marvelous Mixed Hair Make-Up Nurse Allura Skye Gives Sensual Prostate Exam!13:21HD
  Marvelous Mixed Hair Make-Up Nurse Allura Skye Gives Sensual Prostate Exam!
  342,538 views73%
  TittyFuck right next to the road, Cumshot on my F cup Boobs10:33HD
  TittyFuck right next to the road, Cumshot on my F cup Boobs
  139,652 views85%
  Watch the hot Bambi fondle and dildo her pink pussy20:32
  Watch the hot Bambi fondle and dildo her pink pussy
  8,796 views74%
  Skinny Coed Mila Evans Fingering7:03HD
  Skinny Coed Mila Evans Fingering
  424,008 views94%
  Milf Thing 40 year old milf has the ride of her life12:19
  Milf Thing 40 year old milf has the ride of her life
  218,664 views63%
  BANGBROS – Trick Or Treat, BITCHES! With MILF Puma Swede on Bang Bus!32:37HD
  BANGBROS – Trick Or Treat, BITCHES! With MILF Puma Swede on Bang Bus!
  164,231 views69%
  See All
  Recommended Categories
  HardcoreHardcore
  TeenTeen
  BrunetteBrunette
  Big DickBig Dick
  1

  2

  3

  4

  5

  10

  Next

  Kedvelés

 4. Embed all pornhub videos to your site at once!

  Why put only a few PornHub videos on your site when there are no restrictions to the number of videos you can place on your site? Make the size of your site grow right away by embedding all of our videos at once to your site!

  DOWNLOAD PORNHUB EMBED DUMP
  Below is a link to easily import our database of embeddable videos to your site. It is a .CSV file inside a .ZIP, containing video URLs, thumbnail URLs, tags, duration, title, and embed codes.

  Kedvelés

 5. Budapest XIII. kerület, WestendCity Környéke TérképTérkép
  20 éves
  165 cm
  55 kg, 80 mell
  Vékony alkat
  Hosszú, Barna haj, Barna szem
  Eredeti cici
  Heteró lány, Szexpartner, Masszázs
  hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek: 21-reggel 6
  szombat: 21-reggel 6
  vasárnap: –
  Angol
  Nálam – nálad, Könnyű parkolás
  Füstmentes lakás
  Nem légkondicionált lakás
  A nem kötelező adatok 51%-t töltötte ki.
  Hetente szokott belépni.
  22 órája járt itt.
  2017-12-02: FINOM FORRÓ MÉZÉDES PUNCIVAL VÁRLAK :))
  2017-11-15: DE MEGIS LÁTOGATLAK HA SZERETNÉD,ÉS SEMMI JÓNAK NEM VAGYOK AZ ELRONTÓJA :))
  2017-11-15: ESCORT IS 🙂
  Budapest, Fanny 06304239875 Budapest, Fanny 06304239875 Budapest, Fanny 06304239875 Budapest, Fanny 06304239875
  Kedves rosszlány vár! 🙂
  Szia egy szép bűbájos nagyon kedves és odaadó lány vagyok,és szeretem ha a partnerem jól érzi magát,de még jobb ha én is jól érzem magam a partneremmel.
  Egyszóval szeretem a szex minden formáját(magán életben is),
  Hivj és próbáld ki velem milyen szárnyalni,és jó nagyokat élvezni:))
  Amit szeretek Kattints a szín magyarázatért!
  Natúr francia
  Natúr francia végén testre
  Natúr francia végén arcra
  Kölcsönös francia
  Ujjazás
  Popó (mérettől függően) (ha megkérsz)
  Vibrátoros játék
  Csók (szimpátia alapján)
  Együttfürdés
  Kézi levezetés
  Kebel szex / Csúszka
  Közös maszturbáció
  Harisnyában fogad
  Láberotika
  Közös pornófilm nézés
  Masszázs
  Anti stressz masszázs
  Négykezes masszázs (ha megkérsz)
  Amit még érdemes tudni rólam: BÁRMIT MEGTUDUNK BESZÉLNI SZEMÉLYESEN :))
  Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

  Hirdetés log
  2017-11-15 Felkerült az oldalra
  2017-11-15 Várost cserélt
  2017-11-15 Új kép került fel

  Kedvelés

 6. Sziasztok! Kényeztető masszázs egy érett huncutkával. Lazulj el és hagyd, hogy kényeztesselek, finom érintésemmel elvarázsoljam tested, lelked. Gyere és játssz velem az érzékek birodalmában. Lábimádatodat és lábsexet is kiélheted nálam.
  Csakis olyan Úriembereket várok akik igénylik a kényeztetést akár rövid kézi vagy hosszabb francia által és tisztába vannak vele hogy mit jelent a 50+ 🙂 Élvezheted lingam masszázsomat is.

  Ideális méret amit szeretek max. 19cm. Kérlek ne keress nagyobb mérettel csak ha kényeztetésre vágysz!

  Ha nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontodra, kérlek időben mondd le!

  Ha valamilyen higiéniai problémát vélek felfedezni, szóvá is fogom tenni. Kellemetlen! ( nem oda illő “illatfelhő” könnyen kezelhető a fürdöszobámban).
  Az sem egy hátrány ha lenti helyen legalább a szőrt vissza vágod ha natur kényeztetést szeretnél.
  POPÓ TABU!!!!!!

  Van cicám ha véletlen allergiás lennél gondolom jó ha tudod 🙂

  OÁZIS A MINDENNAPOK SIVATAGÁBA!!!!

  REJTETT SZÁMOT NEM VESZEK FEL!!!
  Kedves Uraim! Lehetöleg azok hivjanak akik tudják mit jelent az 50+
  és a nöisen telt. Nincs már babaarc, nincs feszes bör, és nöisen telten van pocakom vagy ahogy egy kedves vendég írta “hasam”
  jah és nem is szeretnék “gebe” lenni :)) képeimet mindig ujitom nem régiek persze vannak fent régebbi képeim is…. megértéseteket köszönöm 🙂 puszi Heléna
  Amit szeretek Kattints a szín magyarázatért!
  Natúr francia
  Natúr francia végén testre
  Mélytorok
  Kényszerfrancia
  Kölcsönös francia
  Lenyelés
  Aktus óvszerrel
  Ujjazás
  Popó (mérettől függően)
  Vibrátoros játék
  Kézi levezetés
  Kebel szex / Csúszka
  Prosztata masszázs (ha megkérsz)
  Láberotika
  Közös pornófilm nézés
  Kamerázás (ha megkérsz)
  Fotózás (ha megkérsz)
  Szüzesség elvétel (ha megkérsz)
  Leszbi show
  Popóizgatás férfiaknak kézzel / eszközzel (ha megkérsz)
  Ökölszex / Fauszt (punciba)
  Puncitágítás
  Tágítás, öklözés (férfinek)
  Szerepjátékok (ha megkérsz)
  Szerepjátékok leírás: titkárnő, tanitónö
  Masszázs
  Klasszikus masszázs
  Erotikus masszázs
  Lingam masszázs
  Egyéb masszázs: lingam masszázs
  Domina, Szado-mazo játék
  BDSM (uralkodó), Domina
  BDSM (alárendelt), Rabnő
  Bizarr
  Fétis
  Kikötözés – bondage
  Fenekelés, büntetés
  Taposás, tortúra, CBT
  Pisiszex
  Kakiszex
  Nővé nevelés
  Amit még érdemes tudni rólam: imádom a kényeztetést:) adni…kapni
  Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

  Hirdetés log
  2017-11-30 Nevet cserélt
  2017-11-16 Új kép került fel
  2017-11-14 Új kép került fel
  2017-10-25 Felkerült az oldalra
  2017-10-25 Lekerült az oldalról
  2017-08-14 Új kép került fel
  Még több
  Akit keresek
  Férfit
  Csak 24 felett 65 év alatt
  Légy ápolt és kedves. Aki a Nőt látja bennem. Ezzel mindent elmondtam:))
  Escort is
  Csak nálam
  Negyed (SOS francia), Fél, Egy, Több órára
  Amilyen vagyok
  Csillagjegyem
  Bika
  Kedvenc virágom
  Rózsa
  Kedvenc autó márkám
  opel
  Kedvenc zeném
  latin-amerikai, disco
  Kedvenc filmem
  micsoda Nő
  Kedvenc italom
  chivas regal
  Kedvenc pózom
  lovaglás,
  Hány évesen vesztettem el
  17
  Férfi ideálom
  férfias
  Ezt nézem meg először egy férfin
  arcát
  Így hívom a “puncim”
  punci
  Így szoktam maszturbálni
  ujjal és vibrátorral
  Kedvenc női parfüm
  bvlgari
  Kedvenc férfi parfüm
  férfias
  Kedvenc könyv
  kisherceg
  Kedvenc étel
  hus

  Kedvelés

 7. Drágám.
  Ha már a képeim láttán megtetszettem neked, akkor a személyiségemtől le fogsz taglózni! Ha egy életvidám csajszira vágysz aki 100 fokon ég minden percben és a kellő odaadással kényeztet téged akkor megtaláltál!
  Nálam a diszkréció adott és elvárt!
  Egy angyalkával találod szemben magad ha meglátogatsz magánlakásomban engem! Kérlek számkijelzéssel keress!
  Addig is cuppantás Zoé
  Amit szeretek Kattints a szín magyarázatért!
  Francia óvszerrel
  Natúr francia
  Natúr francia végén testre
  Kölcsönös francia
  Aktus óvszerrel
  Vibrátoros játék
  Csók (szimpátia alapján)
  Együttfürdés
  Kézi levezetés
  Kebel szex / Csúszka
  Közös maszturbáció
  Harisnyában fogad
  Láberotika
  Tánc (sztriptíz)
  Masszázs
  Klasszikus masszázs
  Erotikus masszázs
  Négykezes masszázs
  Fenekelés, büntetés
  Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

  Hirdetés log
  2017-12-06 Felkerült az oldalra
  2017-12-05 Új kép került fel
  2017-12-04 Várost cserélt
  Akit keresek
  Férfit
  Csak 18 felett 99 év alatt
  Légy ápolt és kedves.
  Csak nálam
  Negyed (SOS francia), Fél, Egy, Több órára
  Amilyen vagyok
  Csillagjegyem
  Oroszlán
  Kedvenc virágom
  Levendula
  Kedvenc autó márkám
  Wolksvagen Golf
  Kedvenc zeném
  Pop
  Kedvenc italom
  Víz
  Kedvenc pózom
  Hátulrol, Misszionárus,
  Legextrémebb szexuális kalandom
  Volt
  Így szoktam maszturbálni
  Gyere csináld velem!
  Kedvenc női parfüm
  Elien

  Kedvelés

Mesélj, mi van most benned?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s